Traduceri din/în limba spaniola

Steag limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri spaniola simple, traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola notariale (traducere spaniola legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba spaniola obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în spaniola.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri spaniola sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri spaniola, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în spaniola, traducere din spaniola în iataliana, traducere din spaniola în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate spaniola în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în spaniola traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în spaniola. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din spaniola

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații