Traduceri din/în limba spaniola

Steag limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri spaniola simple, traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola notariale (traducere spaniola legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba spaniola obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în spaniola.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri spaniola sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri spaniola, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în spaniola, traducere din spaniola în germana, traducere din spaniola în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate spaniola în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în spaniola traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din spaniola. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din spaniola

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații