Traduceri limba spaniola autorizate / legalizate

Traduceri limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri spaniola simple, traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola notariale (traduceri spaniola legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba spaniola sau castiliana (lengua española, español, lengua castellana, castellano) este o limba romanica vorbita de aproximativ 350 milioane de persoane în Spania, Mexic, si Statele Unite ale Americii, în cea mai mare parte din tarile din America Centrala si de Sud, Filipine, Andorra, în Guineea Ecuatoriala, Turcia, Israel si în Gibraltar.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba spaniola uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri spaniola autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în spaniola, traduceri din spaniola în iataliana, traduceri din spaniola în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri în/din limba spaniola:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba spaniola în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în spaniola traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din spaniola

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână