Traduceri din/în limba spaniola

Steag limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri spaniola simple, traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola notariale (traducere spaniola legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba spaniola necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în spaniola.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri spaniola sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri spaniola, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din chineza în spaniola, traducere din spaniola în iataliana, traducere din spaniola în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate spaniola în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în spaniola traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în spaniola. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din spaniola

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații