Traduceri din/în limba spaniola

Steag limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola simple, traduceri spaniola notariale (traducere spaniola legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba spaniola obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în spaniola.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri spaniola sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri spaniola, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din chineza în spaniola, traducere din spaniola în germana, traducere din spaniola în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate spaniola în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în spaniola traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din spaniola. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din spaniola

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații