Traduceri limba spaniola autorizate / legalizate

Traduceri limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola simple, traduceri spaniola notariale (traduceri spaniola legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba spaniola necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în spaniola.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba spaniola uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri spaniola autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în spaniola, traduceri din spaniola în germana, traduceri din spaniola în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba spaniola în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în spaniola traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din spaniola. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din spaniola

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații