Traduceri din/în limba spaniola

Steag limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola simple, traduceri spaniola notariale (traducere spaniola legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba spaniola necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în spaniola.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri spaniola sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri spaniola, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în spaniola, traducere din spaniola în iataliana, traducere din spaniola în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate spaniola în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în spaniola traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din spaniola. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din spaniola

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații