Traduceri din/în limba spaniola

Steag limba spaniola

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri spaniola simple, traduceri spaniola autorizate, traduceri spaniola notariale (traducere spaniola legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba spaniola obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în spaniola.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri spaniola sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri spaniola, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în spaniola, traducere din spaniola în iataliana, traducere din spaniola în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate spaniola în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în spaniola traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba spaniola?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în spaniola. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din spaniola

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații