Traduceri limba germana autorizate / legalizate

Traduceri limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri germana simple, traduceri germana autorizate, traduceri germana notariale (traduceri germana legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba germana (deutsche Sprache, Deutsch în germana ) apartine familiei vestice al limbilor germanice.
Majoritatea populatiei în Germania vorbeste limba germana ca limba materna precum si in Elvetia, Austria, Luxemburg si Liechtenstein, în estul Belgiei sau regiunea Schleswigul de Nord (Nordschleswig) din sudul Danemarcei, în voievodatul Opole al Poloniei si în regiunile Alsacia (Elsaß) si Lorena (Lothringen) din Franta, si in regiunea autonoma Tirolul de Sud (Südtirol) din nordul Italiei.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba germana uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri germana autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în germana, traduceri din germana în iataliana, traduceri din germana în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba germana:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba germana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în germana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din germana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână