Traduceri din/în limba germana

Steag limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri germana simple, traduceri germana autorizate, traduceri germana notariale (traducere germana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba germana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în germana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri germana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri germana, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în germana, traducere din germana în iataliana, traducere din germana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate germana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în germana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba germana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în germana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din germana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații