Traduceri din/în limba germana

Steag limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri germana simple, traduceri germana autorizate, traduceri germana notariale (traducere germana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba germana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în germana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri germana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri germana, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în germana, traducere din germana în chineza, traducere din germana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate germana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în germana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba germana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în germana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din germana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații