Traduceri din/în limba germana

Steag limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri germana autorizate, traduceri germana simple, traduceri germana notariale (traducere germana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba germana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în germana.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri germana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri germana, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în germana, traducere din germana în chineza, traducere din germana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate germana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în germana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba germana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în germana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din germana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații