Traduceri din/în limba germana

Steag limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri germana autorizate, traduceri germana simple, traduceri germana notariale (traducere germana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba germana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în germana.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri germana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri germana, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în germana, traducere din germana în iataliana, traducere din germana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate germana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în germana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba germana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din germana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din germana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații