Traduceri limba germana autorizate / legalizate

Traduceri limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri germana autorizate, traduceri germana simple, traduceri germana notariale (traduceri germana legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba germana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în germana.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba germana uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri germana autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în germana, traduceri din germana în chineza, traduceri din germana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba germana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în germana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba germana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din germana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din germana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații