Traduceri din/în limba germana

Steag limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri germana simple, traduceri germana autorizate, traduceri germana notariale (traducere germana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba germana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în germana.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri germana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri germana, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în germana, traducere din germana în iataliana, traducere din germana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate germana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în germana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba germana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din germana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din germana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații