Traduceri din/în limba germana

Steag limba germana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri germana autorizate, traduceri germana simple, traduceri germana notariale (traducere germana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba germana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în germana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri germana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri germana, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în germana, traducere din germana în chineza, traducere din germana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate germana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în germana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba germana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în germana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din germana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații