Traduceri din/în limba chineza

Steag limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri chineza autorizate, traduceri chineza simple, traduceri chineza notariale (traducere chineza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba chineza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în chineza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri chineza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri chineza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în chineza, traducere din chineza în germana, traducere din chineza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate chineza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în chineza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în chineza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din chineza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații