Traduceri din/în limba chineza

Steag limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri chineza simple, traduceri chineza autorizate, traduceri chineza notariale (traducere chineza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba chineza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în chineza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri chineza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri chineza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în chineza, traducere din chineza în germana, traducere din chineza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate chineza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în chineza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în chineza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din chineza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații