Traduceri din/în limba chineza

Steag limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri chineza simple, traduceri chineza autorizate, traduceri chineza notariale (traducere chineza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba chineza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în chineza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri chineza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri chineza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în chineza, traducere din chineza în iataliana, traducere din chineza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate chineza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în chineza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în chineza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din chineza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații