Traduceri din/în limba chineza

Steag limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri chineza autorizate, traduceri chineza simple, traduceri chineza notariale (traducere chineza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba chineza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în chineza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri chineza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri chineza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în chineza, traducere din chineza în germana, traducere din chineza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate chineza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în chineza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în chineza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din chineza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații