Traduceri limba chineza autorizate / legalizate

Traduceri limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri chineza autorizate, traduceri chineza simple, traduceri chineza notariale (traduceri chineza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba chineza necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în chineza.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba chineza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri chineza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în chineza, traduceri din chineza în iataliana, traduceri din chineza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba chineza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în chineza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din chineza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din chineza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații