Traduceri din/în limba chineza

Steag limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri chineza autorizate, traduceri chineza simple, traduceri chineza notariale (traducere chineza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba chineza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în chineza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri chineza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri chineza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în chineza, traducere din chineza în iataliana, traducere din chineza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate chineza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în chineza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din chineza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din chineza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații