Traduceri din/în limba chineza

Steag limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri chineza autorizate, traduceri chineza simple, traduceri chineza notariale (traducere chineza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba chineza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în chineza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri chineza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri chineza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în chineza, traducere din chineza în germana, traducere din chineza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate chineza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în chineza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba chineza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din chineza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din chineza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații