Traduceri limba chineza autorizate / legalizate

Traduceri limba chineza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri chineza simple, traduceri chineza autorizate, traduceri chineza notariale (traduceri chineza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Republica Populară Chineză (Pinyin Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó ascultă) este cea mai populată ţară din lume şi cea mai întinsă în Asia de Sud-Est.

Nou: Oferim si serviciul de curierat gratuit pentru zona Colentina (Chinatown, Niro, Dragonul Rosu, Europa) in cazul clientilor fideli sau pentru comenzi ce depasesc 10 pagini. Oferta este valabila pentru orice zona din Bucuresti.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba chineza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri chineza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în chineza, traduceri din chineza în iataliana, traduceri din chineza în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri în/din limba chineza:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba chineza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în chineza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din chineza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână