Apostilări, supralegalizări

banner-supralegalizariApostila de la Haga (Apostille – Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) – apostilare documente si traduceri pentru recunoastere internationala!

Apostila este o ştampilă de formă pătrată (cu latura de 9 cm), la fel pentru toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplică direct pe actul de legalizat, fie pe o anexă a acestuia.

Asigurăm la cerere serviciul de apostilare/supralegalizare a actelor în conformitate cu prevederile Convenţiei de la Haga (1961).

Apostila se aplica pe:

  • Copii ale actelor originale şi traducerile legalizate la notar însoţite de originale (certificate de naştere, de căsătorie, de deces, livrete de familie, diplome, caziere, dovezi de vaccinare, fişe medicale, foi matricole, programe analitice, adeverinţe medicale, etc.).
  • Hotărâri judecătoreşti (în original).
  • Declaraţii notariale (de celibat, acordul părinţilor la plecarea copiilor, etc.). Se apostilează originalul şi traducerea.
  • Acte originale emise de Registrul Comerţului (certificat constatator, etc.). Se apostilează originalul şi traducerea.
  • Acte originale care emană de la un executor judecătoresc şi alte înscrisuri.

Preturile si termenele de apostilare/supralegalizare sunt foarte avantajoase (durata 1-3 zile).

Livrarea documentelor apostilate/supralegalizate se poate face la sediul firmei sau prin curier (plata serviciului de curierat se va face la destinatie).


Inapoi la lista serviciilor.

Grupul IATOMTraduceri autorizate sector 2,Traduceri autorizate sector 3, Traduceri autorizate Vitan, traduceri autorizate Mall Vitan, traduceri autorizate Pantelimon, Birou de traduceri autorizate din Bucuresti: Zona Pantelimon, Stefan cel Mare, Obor, Lizeanu, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon.
ANPC | Politica de confidenţialitate
Suna acum