Servicii

Pleci in Turcia cu masina, noi te ajutam cu actele. Detalii aici

Grupul Iatom vă stă la dispoziţie cu o gamă diversificată de servicii pentru toate nevoile dumneavoastră legate de limbile străine. Traduceri, apostile şi supralegalizări ale actelor de orice tip. Transcriere, traducere şi subtitrare pentru materiale multimedia. Interpretariat pentru conferinţe, delegaţii, evenimente. Cursuri de limbi străine.

Credem în integritate morală şi profesională, perseverenţă şi hărnicie. Credem în raportul preţ-calitate. Credem în respectul pentru client, şi în adaptarea la nevoile lui. Credem că suntem parte a soluţiei indiferent de situaţie.

Traduceri autorizate

traduceri-600Biroul nostru de traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Traducerile autorizate realizate de noi se adresează atât persoanelore fizice (acte personale sau oficiale), cât şi persoanelor juridice, în diverse domenii (alimentar, economic, juridic, medical, tehnic, IT, etc.).
Mai multe detalii »

Traduceri legalizate

legalizare-600Biroul nostru de traduceri vă poate asigura şi legalizarea traducerilor autorizate efectuate doar de catre traductorii noştri recunoscuti de Ministerul Justitiei.

Ca procedură, verificăm textul venit din partea traducătorului, pentru evitarea greşelilor legate de scrierea datelor, cifrelor, numelor, denumirilor etc.
Mai multe detalii »

Apostilări, supralegalizări

banner-supralegalizariApostila de la Haga (Apostille – Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) – apostilare documente si traduceri pentru recunoastere internationala!

Apostila este o ştampilă de formă pătrată (cu latura de 9 cm), la fel pentru toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplică direct pe actul de legalizat, fie pe o anexă a acestuia.

Asigurăm la cerere serviciul de apostilare/supralegalizare a actelor în conformitate cu prevederile Convenţiei de la Haga (1961).
Mai multe detalii »

Transcrieri audio-video

transcrieri-600Echipa Iatom vă oferă servicii profesionale de transcriere a materialelor audio sau video în şi din majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Transcrierile sunt realizate de către traducători autorizaţi, cu un bun simţ al limbilor pe care le traduc, asigurând astfel fidelitatea reproducerii materialului în text.
Mai multe detalii »

Subtitrari

http://www.dreamstime.com/-image8359625Echipa Iatom vă ofera servicii profesionale de subtitrare a materialelor  video pentru majoritatea limbilor de cirulaţie internaţională. Subtitrările  sunt realizate de către o echipă de traducători autorizaţi şi tehnicieni cu experienţă ce pot adapta textul pentru o cat mai uşoară vizualizare şi inţelegere a mesajului.
Mai multe detalii »

Servicii de interpretariat

http://www.dreamstime.com/-image19901808Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie cu translatori / interpreţi autorizaţi pentru situaţii ce necesită interpretariat simultan sau consecutiv pentru orice domeniu.

Interpretii (translatorii) nostri autorizati va pot asista la semnarea unor documente în fata notarului public, a ofiţerului stării civile sau a altor autorităţi ale statului în cazul în care una dintre părţi nu este cetăţean român, pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, delegaţii, negocieri, licitaţii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau interpretariat pentru diverse evenimente sociale.
Mai multe detalii »

Grupul IATOMTraduceri autorizate sector 2,Traduceri autorizate sector 3, Traduceri autorizate Vitan, traduceri autorizate Mall Vitan, traduceri autorizate Pantelimon, Birou de traduceri autorizate din Bucuresti: Zona Pantelimon, Stefan cel Mare, Obor, Lizeanu, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon.
ANPC | Politica de confidenţialitate
Suna acum