• Traduceri tehnice

Traduceri tehnice

Documentele dvs. tehnice trebuie să fie înțelese atât de experți, cât și de utilizatori simpli? Atunci avem traducătorii potriviți pentru dumneavoastră!

Traducerile tehnice sunt un subiect important pentru milioane de companii care vând și produc în întreaga lume. Traducerea tehnică poate fi greu de înțeles datorită complexității și particularității sale, necesitând traducători specializați în domeniu pentru a se asigura că elementele tehnice și uniformitatea traducerilor sunt respectate.

Domeniul tehnic impune o serie de competențe din partea traducătorului, atât lingvistice cât și în subdomeniul tehnic în care traduce. Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de cele mai bune servicii, biroul de traduceri IATOM colaborează cu un număr foarte mare de traducători specializați în multe domenii. La solicitarea dumneavoastră traducerea poate fi efectuată (în măsura disponibilității) de către un inginer specializat în domeniul dvs. de activitate.

Calitatea traducerii și promptitudinea răspunsului odată ce ne-ați încredințat proiectul dumneavoastră sunt elemente cheie care ne recomandă ca furnizori de servicii de traduceri tehnice. Coordonatorii noștri de proiect se asigură în permanență, de la momentul primirii comenzii până la finalizarea proiectului, că traducerea dumneavoastră este realizată eficient și predată la timp. Ei sunt cei care vor ține legătura cu reprezentantul departamentului tău tehnic pentru a ne asigura că respectăm cerințele cu privire la format și terminologie.

Traducători specialiști în domeniile lor

Ținând cont că proiectele de traducere din toate industriile se specializează din ce în ce mai mult, IATOM implică traducători profesioniști cu o bogată experiență în domeniul respectiv. Traducătorii tehnici sunt atent selectați pe baza experienței lor. Astfel suntem capabili să oferim servicii de traduceri tehnice excelente, spre satisfacția deplină a clienților noștri.

Biroul nostru de traduceri efectuează traduceri tehnice specializate pentru documente tehnice precum:

manuale de utilizare
instrucțiuni de utilizare
broșuri de prezentare pentru diferite produse brevete
documentații pentru licitații
proiecte de inginerie civila și industriala
studii de fezabilitate
fișe cu date de securitate
norme de securitate și sănătate în muncă
norme de prevenire și stingere a incendiilor etc.

Distribuie acest articol