Traduceri din/în limba engleza

Steag limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri engleza autorizate, traduceri engleza simple, traduceri engleza notariale (traducere engleza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba engleza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în engleza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri engleza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri engleza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în engleza, traducere din engleza în iataliana, traducere din engleza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate engleza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în engleza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din engleza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din engleza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații