Traduceri limba engleza autorizate / legalizate

Traduceri limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traduceri engleza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba engleză (engleza: English) este una dintre limbile cele mai utilizate de pe glob. Limba engleza este a treia limba ca numar de vorbitori nativi (approx. 400 de milioane in 2002), dar cu siguranţă cea mai populara ca a doua limba vorbită în întreaga lume. Evoluând la început pe suprafaţa Angliei, limba engleza s-a raspândit în restul Insulelor Britanice şi în coloniile Regatului Unit. Importanţa economică, culturală, politică, militară şi stiintifica a Marii Britanii si a Statelor Unite ale Americii în ultimele doua secole a dat limbii engleze un statut important ca limbă internationala.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba engleza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri engleza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în engleza, traduceri din engleza în germana, traduceri din engleza în chineza, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba engleza:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba engleza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în engleza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din engleza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână