Traduceri din/în limba engleza

Steag limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traducere engleza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba engleza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în engleza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri engleza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri engleza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în engleza, traducere din engleza în germana, traducere din engleza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate engleza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în engleza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în engleza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din engleza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații