Traduceri din/în limba engleza

Steag limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traducere engleza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba engleza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în engleza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri engleza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri engleza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în engleza, traducere din engleza în iataliana, traducere din engleza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate engleza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în engleza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din engleza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din engleza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații