Traduceri din/în limba engleza

Steag limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traducere engleza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba engleza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în engleza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri engleza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri engleza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în engleza, traducere din engleza în germana, traducere din engleza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate engleza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în engleza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din engleza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din engleza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații