Traduceri din/în limba engleza

Steag limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traducere engleza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba engleza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în engleza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri engleza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri engleza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în engleza, traducere din engleza în germana, traducere din engleza în chineza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate engleza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în engleza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din engleza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din engleza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații