Traduceri limba engleza autorizate / legalizate

Traduceri limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traduceri engleza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba engleza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în engleza.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba engleza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri engleza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în engleza, traduceri din engleza în germana, traduceri din engleza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba engleza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în engleza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în engleza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din engleza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații