Traduceri din/în limba engleza

Steag limba engleza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri engleza simple, traduceri engleza autorizate, traduceri engleza notariale (traducere engleza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba engleza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în engleza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri engleza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri engleza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în engleza, traducere din engleza în germana, traducere din engleza în chineza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate engleza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în engleza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba engleza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din engleza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din engleza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații