Traduceri din/în limba latina

Steag limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri latina autorizate, traduceri latina simple, traduceri latina notariale (traducere latina legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în latina.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri latina sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri latina, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în latina, traducere din latina în iataliana, traducere din latina în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate latina în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în latina traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba latina?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în latina. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din latina

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații