Traduceri din/în limba latina

Steag limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri latina autorizate, traduceri latina simple, traduceri latina notariale (traducere latina legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în latina.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri latina sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri latina, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în latina, traducere din latina în iataliana, traducere din latina în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate latina în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în latina traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba latina?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în latina. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din latina





Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână






Distribuie aceste informații