Traduceri din/în limba latina

Steag limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri latina autorizate, traduceri latina simple, traduceri latina notariale (traducere latina legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în latina.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri latina sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri latina, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în latina, traducere din latina în germana, traducere din latina în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate latina în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în latina traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba latina?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din latina. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din latina

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații