Traduceri din/în limba latina

Steag limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri latina simple, traduceri latina autorizate, traduceri latina notariale (traducere latina legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în latina.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri latina sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri latina, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în latina, traducere din latina în iataliana, traducere din latina în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate latina în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în latina traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba latina?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în latina. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din latina

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații