Traduceri din/în limba latina

Steag limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri latina autorizate, traduceri latina simple, traduceri latina notariale (traducere latina legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în latina.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri latina sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri latina, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în latina, traducere din latina în germana, traducere din latina în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate latina în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în latina traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba latina?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din latina. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din latina

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații