Traduceri din/în limba latina

Steag limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri latina simple, traduceri latina autorizate, traduceri latina notariale (traducere latina legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în latina.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri latina sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri latina, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în latina, traducere din latina în germana, traducere din latina în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate latina în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în latina traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba latina?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în latina. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din latina

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații