Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri rusa simple, traduceri rusa autorizate, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în rusa.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri rusa, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în germana, traducere din rusa în chineza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în rusa traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în rusa. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații