Traduceri limba rusa autorizate / legalizate

Traduceri limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traduceri rusa legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba rusa necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în rusa.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba rusa uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri rusa autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în rusa, traduceri din rusa în germana, traduceri din rusa în chineza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în rusa traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în rusa. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din rusa

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații