Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri rusa simple, traduceri rusa autorizate, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în rusa.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri rusa, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în germana, traducere din rusa în chineza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în rusa traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din rusa. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații