Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri rusa simple, traduceri rusa autorizate, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în rusa.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri rusa, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în iataliana, traducere din rusa în chineza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în rusa traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din rusa. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații