Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în rusa.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri rusa, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în iataliana, traducere din rusa în chineza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în rusa traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în rusa. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații