Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba rusa necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în rusa.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri rusa sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri rusa, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în rusa, traducere din rusa în germana, traducere din rusa în chineza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în rusa traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în rusa. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații