Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri rusa simple, traduceri rusa autorizate, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în rusa.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri rusa, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în germana, traducere din rusa în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în rusa traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în rusa. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații