Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în rusa.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri rusa, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în germana, traducere din rusa în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în rusa traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în rusa. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații