Traduceri limba rusa autorizate / legalizate

Traduceri limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traduceri rusa legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Comenzile pot fi date direct în limba rusa şi vor fi onorate în cel mai scurt timp.

Limba rusa apartine ramurii slav-orientale al familiei de limbi indo-europene. Este limba oficiala a Federatiei Ruse si are statut oficial la ONU si în alte organizatii internationale. Aceasta limba este utilizata de aproximativ 167 de milioane de oameni ca limba materna. Dintre acestia cei mai multi locuiesc în Rusia.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba rusa uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri rusa autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în rusa, traduceri din rusa în iataliana, traduceri din rusa în chineza, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba rusa:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în rusa traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din rusa

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână