Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba rusa obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în rusa.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri rusa sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri rusa, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în iataliana, traducere din rusa în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în rusa traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în rusa. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații