Traduceri din/în limba rusa

Steag limba rusa

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri rusa autorizate, traduceri rusa simple, traduceri rusa notariale (traducere rusa legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba rusa obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în rusa.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri rusa sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri rusa, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în rusa, traducere din rusa în iataliana, traducere din rusa în chineza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate rusa în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în rusa traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba rusa?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din rusa. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din rusa

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații