Traduceri din/în limba ucraineana

Steag limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana notariale (traducere ucraineana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în ucraineana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri ucraineana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ucraineana, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ucraineana, traducere din ucraineana în germana, traducere din ucraineana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ucraineana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în ucraineana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din ucraineana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ucraineana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații