Traduceri limba ucraineana autorizate / legalizate

Traduceri limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana notariale (traduceri ucraineana legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Ucraina (Україна / Ucraiina, AFI /ukra’jina) este un stat din Europa Orientală. Capitala Ucrainei este oraşul Kiev. Ucraina are frontieră cu Rusia în nord-est, Polonia, Slovacia, Belarus în nord şi Ungaria în vest, Republica Moldova şi România la sud-vest, Marea Azov şi Marea Neagră la sud.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba ucraineana uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ucraineana autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în ucraineana, traduceri din ucraineana în iataliana, traduceri din ucraineana în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba ucraineana:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba ucraineana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ucraineana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ucraineana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână