Traduceri din/în limba ucraineana

Steag limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana notariale (traducere ucraineana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în ucraineana.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri ucraineana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ucraineana, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ucraineana, traducere din ucraineana în germana, traducere din ucraineana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ucraineana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ucraineana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în ucraineana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ucraineana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații