Traduceri din/în limba ucraineana

Steag limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana notariale (traducere ucraineana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în ucraineana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri ucraineana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ucraineana, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ucraineana, traducere din ucraineana în iataliana, traducere din ucraineana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ucraineana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ucraineana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în ucraineana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ucraineana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații