Traduceri din/în limba ucraineana

Steag limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana notariale (traducere ucraineana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în ucraineana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri ucraineana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ucraineana, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ucraineana, traducere din ucraineana în germana, traducere din ucraineana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ucraineana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în ucraineana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în ucraineana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ucraineana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații