Traduceri din/în limba ucraineana

Steag limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana notariale (traducere ucraineana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în ucraineana.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri ucraineana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ucraineana, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ucraineana, traducere din ucraineana în germana, traducere din ucraineana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ucraineana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în ucraineana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în ucraineana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ucraineana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații