Traduceri din/în limba ucraineana

Steag limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana notariale (traducere ucraineana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în ucraineana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri ucraineana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ucraineana, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ucraineana, traducere din ucraineana în germana, traducere din ucraineana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ucraineana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ucraineana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ucraineana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ucraineana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații