Traduceri limba ucraineana autorizate / legalizate

Traduceri limba ucraineana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri ucraineana simple, traduceri ucraineana autorizate, traduceri ucraineana notariale (traduceri ucraineana legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ucraineana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în ucraineana.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba ucraineana uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ucraineana autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în ucraineana, traduceri din ucraineana în iataliana, traduceri din ucraineana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba ucraineana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ucraineana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba ucraineana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în ucraineana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ucraineana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații