Traduceri din/în limba turca

Steag limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri turca autorizate, traduceri turca simple, traduceri turca notariale (traducere turca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba turca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în turca.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri turca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri turca, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în turca, traducere din turca în iataliana, traducere din turca în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate turca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în turca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba turca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din turca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din turca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații