Traduceri limba turca autorizate / legalizate

Traduceri limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri turca autorizate, traduceri turca simple, traduceri turca notariale (traduceri turca legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Republica Turcia (limba turca: Türkiye)Türkiye Cumhuriyeti , este un stat întins pe doua continente, aflata aproape în intregime în peninsula Anatolia, cu 3% din teritoriul sau aflat în regiunea Muntilor Balcani din Europa de sud-est. Turcia este o republica democratica, laica, constitutionala al carei sistem politic a fost stabilit în 1923. Turcia este un stat membru al ONU, NATO, OSCE, OECD, OIC si Consiliul Europei. În octombrie 2005 Uniunea Europeana a deschis negocierile de aderare cu Ankara. Turcia are granite cu opt tari: Grecia si Bulgaria la nord-vest; Georgia, Armenia si Azerbaidjan la nord-est; Iran (Persia) la est; si Irak si Siria la sud.

Atenție!

Dacă trebuie să plecaţi în Turcia cu o maşina care nu este proprietate personală (maşina de serviciu, în leasing sau a unui prieten) aveţi nevoie de o împuternicire (cu dată certă) tradusă în limba turcă, legalizată şi apostilată pe care o veţi prezenta la vamă.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba turca uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri turca autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în turca, traduceri din turca în germana, traduceri din turca în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri în/din limba turca:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba turca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în turca traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din turca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână