Traduceri din/în limba turca

Steag limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri turca simple, traduceri turca autorizate, traduceri turca notariale (traducere turca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba turca obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în turca.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri turca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri turca, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în turca, traducere din turca în iataliana, traducere din turca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate turca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în turca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba turca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din turca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din turca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații