Traduceri din/în limba turca

Steag limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri turca autorizate, traduceri turca simple, traduceri turca notariale (traducere turca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba turca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în turca.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri turca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri turca, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în turca, traducere din turca în germana, traducere din turca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate turca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în turca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba turca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din turca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din turca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații