Traduceri din/în limba turca

Steag limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri turca autorizate, traduceri turca simple, traduceri turca notariale (traducere turca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba turca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în turca.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri turca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri turca, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în turca, traducere din turca în germana, traducere din turca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate turca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în turca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba turca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în turca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din turca





    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână






    Distribuie aceste informații