Traduceri limba turca autorizate / legalizate

Traduceri limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri turca autorizate, traduceri turca simple, traduceri turca notariale (traduceri turca legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba turca obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în turca.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba turca uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri turca autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în turca, traduceri din turca în iataliana, traduceri din turca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba turca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în turca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba turca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din turca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din turca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații