Traduceri din/în limba turca

Steag limba turca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri turca simple, traduceri turca autorizate, traduceri turca notariale (traducere turca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba turca necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în turca.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri turca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri turca, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în turca, traducere din turca în germana, traducere din turca în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate turca în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în turca traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba turca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în turca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din turca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații