Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovena autorizate, traduceri slovena simple, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovena necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în slovena.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri slovena sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri slovena, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovena, traducere din slovena în iataliana, traducere din slovena în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovena traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din slovena. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații