Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovena autorizate, traduceri slovena simple, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovena obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în slovena.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri slovena sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovena, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovena, traducere din slovena în germana, traducere din slovena în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovena traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din slovena. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații