Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovena autorizate, traduceri slovena simple, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovena obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în slovena.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri slovena sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri slovena, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovena, traducere din slovena în iataliana, traducere din slovena în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în slovena traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în slovena. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații