Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovena autorizate, traduceri slovena simple, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovena necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în slovena.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri slovena sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovena, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovena, traducere din slovena în germana, traducere din slovena în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în slovena traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din slovena. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații