Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovena autorizate, traduceri slovena simple, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovena obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în slovena.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri slovena sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri slovena, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în slovena, traducere din slovena în germana, traducere din slovena în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în slovena traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din slovena. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații