Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovena simple, traduceri slovena autorizate, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovena obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în slovena.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri slovena sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri slovena, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovena, traducere din slovena în iataliana, traducere din slovena în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovena traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din slovena. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații