Traduceri limba slovena autorizate / legalizate

Traduceri limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri slovena simple, traduceri slovena autorizate, traduceri slovena notariale (traduceri slovena legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovena necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în slovena.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba slovena uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri slovena autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în slovena, traduceri din slovena în iataliana, traduceri din slovena în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba slovena în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în slovena traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din slovena. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din slovena

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații