Traduceri limba slovena autorizate / legalizate

Traduceri limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri slovena simple, traduceri slovena autorizate, traduceri slovena notariale (traduceri slovena legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Slovenia (în limba slovena: Slovenija) este un stat din Europa Centrala care se învecineaza cu Ungaria, Croatia, Italia si Austria avand iesire la Marea Adriatica. Capitala Sloveniei este la Ljubljana.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba slovena uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri slovena autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în slovena, traduceri din slovena în germana, traduceri din slovena în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba slovena:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba slovena în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în slovena traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din slovena

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână