Traduceri din/în limba slovena

Steag limba slovena

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovena simple, traduceri slovena autorizate, traduceri slovena notariale (traducere slovena legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovena obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în slovena.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri slovena sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovena, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în slovena, traducere din slovena în iataliana, traducere din slovena în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovena în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în slovena traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovena?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în slovena. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovena

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații