Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovaca simple, traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovaca necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în slovaca.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovaca, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în slovaca, traducere din slovaca în germana, traducere din slovaca în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în slovaca traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din slovaca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații