Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovaca simple, traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovaca necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în slovaca.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovaca, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovaca, traducere din slovaca în germana, traducere din slovaca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovaca traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în slovaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații