Traduceri limba slovaca autorizate / legalizate

Traduceri limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca simple, traduceri slovaca notariale (traduceri slovaca legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovaca necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în slovaca.

Domeniile de traduceri abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba slovaca uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri slovaca autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în slovaca, traduceri din slovaca în iataliana, traduceri din slovaca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovaca traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din slovaca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din slovaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații