Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovaca simple, traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovaca necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în slovaca.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri slovaca, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovaca, traducere din slovaca în germana, traducere din slovaca în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovaca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din slovaca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații