Traduceri limba slovaca autorizate / legalizate

Traduceri limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca simple, traduceri slovaca notariale (traduceri slovaca legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba slovaca (slovenčina sau slovenský jazyk) este o limbă slavă din ramura vestica (împreună cu poloneza, ceha şi soraba).

Slovaca este vorbită ca limbă nativă de peste 6 milioane de oameni, dintre care aproximativ 5 milioane sunt în Slovacia. Este limbă oficială în Provincia Autonomă Voivodina (din Serbia), Slovacia şi Uniunea Europeană.

Limba slovaca este cea mai apropiată limbă de limba ceha.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba slovaca uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri slovaca autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în slovaca, traduceri din slovaca în germana, traduceri din slovaca în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba slovaca:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în slovaca traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din slovaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână