Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovaca simple, traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovaca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în slovaca.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovaca, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în slovaca, traducere din slovaca în iataliana, traducere din slovaca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în slovaca traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în slovaca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații