Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca simple, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovaca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în slovaca.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovaca, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în slovaca, traducere din slovaca în germana, traducere din slovaca în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovaca traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în slovaca. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca





    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână






    Distribuie aceste informații