Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca simple, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba slovaca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în slovaca.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovaca, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în slovaca, traducere din slovaca în iataliana, traducere din slovaca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în slovaca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în slovaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații