Traduceri din/în limba slovaca

Steag limba slovaca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri slovaca autorizate, traduceri slovaca simple, traduceri slovaca notariale (traducere slovaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba slovaca necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în slovaca.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri slovaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri slovaca, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în slovaca, traducere din slovaca în germana, traducere din slovaca în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate slovaca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în slovaca traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba slovaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din slovaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din slovaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații