Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri sarba simple, traduceri sarba autorizate, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba sarba necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în sarba.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri sarba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri sarba, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în sarba, traducere din sarba în germana, traducere din sarba în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în sarba traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din sarba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații