Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri sarba simple, traduceri sarba autorizate, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba sarba obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în sarba.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri sarba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri sarba, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în sarba, traducere din sarba în germana, traducere din sarba în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în sarba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în sarba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații