Traduceri limba sarba autorizate / legalizate

Traduceri limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri sarba autorizate, traduceri sarba simple, traduceri sarba notariale (traduceri sarba legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Serbia (sârbă Srbija / Србија), oficial Republica Serbia (Република Србија / Republika Srbija) este o republică în sud-estul Europei care a fost unită până în anul 2006 cu Republica Muntenegru într-o federaţie numită Federaţia Serbia şi Muntenegru.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba sarba uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri sarba autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în sarba, traduceri din sarba în iataliana, traduceri din sarba în engleza, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba sarba:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba sarba în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în sarba traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din sarba

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână