Traduceri limba sarba autorizate / legalizate

Traduceri limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri sarba autorizate, traduceri sarba simple, traduceri sarba notariale (traduceri sarba legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba sarba necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în sarba.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba sarba uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri sarba autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în sarba, traduceri din sarba în iataliana, traduceri din sarba în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba sarba în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în sarba traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din sarba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din sarba

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații