Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri sarba simple, traduceri sarba autorizate, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba sarba obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în sarba.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri sarba sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri sarba, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în sarba, traducere din sarba în germana, traducere din sarba în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în sarba traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din sarba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații