Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri sarba simple, traduceri sarba autorizate, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba sarba obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în sarba.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri sarba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri sarba, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în sarba, traducere din sarba în iataliana, traducere din sarba în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în sarba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din sarba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații