Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri sarba autorizate, traduceri sarba simple, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba sarba obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în sarba.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri sarba sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri sarba, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în sarba, traducere din sarba în iataliana, traducere din sarba în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în sarba traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din sarba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații