Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri sarba simple, traduceri sarba autorizate, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba sarba obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în sarba.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri sarba sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri sarba, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în sarba, traducere din sarba în germana, traducere din sarba în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în sarba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din sarba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații