Traduceri din/în limba sarba

Steag limba sarba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri sarba autorizate, traduceri sarba simple, traduceri sarba notariale (traducere sarba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba sarba necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în sarba.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri sarba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri sarba, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în sarba, traducere din sarba în iataliana, traducere din sarba în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate sarba în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în sarba traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba sarba?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în sarba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din sarba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații