Traduceri din/în limba portugheza

Steag limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri portugheza simple, traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza notariale (traducere portugheza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba portugheza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în portugheza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri portugheza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri portugheza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în portugheza, traducere din portugheza în germana, traducere din portugheza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate portugheza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în portugheza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba portugheza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în portugheza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din portugheza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații