Traduceri din/în limba portugheza

Steag limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza simple, traduceri portugheza notariale (traducere portugheza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba portugheza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în portugheza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri portugheza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri portugheza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în portugheza, traducere din portugheza în iataliana, traducere din portugheza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate portugheza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în portugheza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba portugheza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în portugheza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din portugheza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații