Traduceri din/în limba portugheza

Steag limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza simple, traduceri portugheza notariale (traducere portugheza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba portugheza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în portugheza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri portugheza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri portugheza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în portugheza, traducere din portugheza în iataliana, traducere din portugheza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate portugheza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în portugheza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba portugheza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în portugheza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din portugheza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații