Traduceri limba portugheza autorizate / legalizate

Traduceri limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza simple, traduceri portugheza notariale (traduceri portugheza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba portugheza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în portugheza.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba portugheza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri portugheza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în portugheza, traduceri din portugheza în iataliana, traduceri din portugheza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba portugheza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în portugheza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba portugheza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în portugheza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din portugheza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații