Traduceri din/în limba portugheza

Steag limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza simple, traduceri portugheza notariale (traducere portugheza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba portugheza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în portugheza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri portugheza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri portugheza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în portugheza, traducere din portugheza în germana, traducere din portugheza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate portugheza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în portugheza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba portugheza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în portugheza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din portugheza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații