Traduceri limba portugheza autorizate / legalizate

Traduceri limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza simple, traduceri portugheza notariale (traduceri portugheza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Portugheza (português, sau língua portuguesa) este o limba de origine din nord-vestul Peninsulei Iberice (Galicia si nordul Portugaliei de astazi). Este singura limba oficiala în Angola, Capul Verde, Brazilia, Mozambic, Guineea-Bissau, Portugalia si São Tomé si Príncipe, iar în Macao si Timorul de Est este co-oficiala cu tetum si, respectiv, chineza.

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba portugheza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri portugheza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în portugheza, traduceri din portugheza în iataliana, traduceri din portugheza în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba portugheza:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba portugheza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în portugheza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din portugheza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână