Traduceri din/în limba portugheza

Steag limba portugheza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri portugheza simple, traduceri portugheza autorizate, traduceri portugheza notariale (traducere portugheza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba portugheza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în portugheza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri portugheza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri portugheza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în portugheza, traducere din portugheza în germana, traducere din portugheza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate portugheza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în portugheza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba portugheza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din portugheza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din portugheza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații