Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri polona autorizate, traduceri polona simple, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba polona obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în polona.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri polona sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri polona, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în polona, traducere din polona în iataliana, traducere din polona în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate polona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în polona traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba polona?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în polona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații