Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri polona simple, traduceri polona autorizate, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba polona necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în polona.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri polona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri polona, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în polona, traducere din polona în iataliana, traducere din polona în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate polona în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în polona traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba polona?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din polona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații