Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri polona simple, traduceri polona autorizate, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba polona obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în polona.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri polona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri polona, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în polona, traducere din polona în iataliana, traducere din polona în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate polona în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în polona traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba polona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în polona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații