Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri polona autorizate, traduceri polona simple, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba polona necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în polona.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri polona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri polona, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în polona, traducere din polona în germana, traducere din polona în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate polona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în polona traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba polona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în polona. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații