Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri polona simple, traduceri polona autorizate, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba polona necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în polona.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri polona sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri polona, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în polona, traducere din polona în iataliana, traducere din polona în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate polona în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în polona traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba polona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din polona. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații