Traduceri limba polona autorizate / legalizate

Traduceri limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri polona autorizate, traduceri polona simple, traduceri polona notariale (traduceri polona legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba polona necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în polona.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba polona uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri polona autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în polona, traduceri din polona în iataliana, traduceri din polona în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba polona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în polona traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba polona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din polona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din polona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații