Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri polona autorizate, traduceri polona simple, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba polona necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în polona.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri polona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri polona, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în polona, traducere din polona în germana, traducere din polona în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate polona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în polona traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba polona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din polona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații