Traduceri limba polona autorizate / legalizate

Traduceri limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri polona autorizate, traduceri polona simple, traduceri polona notariale (traduceri polona legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Polonia (poloneza Polska) sau Republica Poloneza (Rzeczpospolita Polska in poloneza) este un stat din Europa Centrala avand frontiere cu Ucraina si Belarus la est si cu Lituania, Republica Ceha si Slovacia la sud, Marea Baltica si Rusia (enclava ruseasca Kaliningrad) la nord si cu Germania la vest.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba polona uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri polona autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în polona, traduceri din polona în iataliana, traduceri din polona în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri în/din limba polona:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba polona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în polona traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din polona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână