Traduceri din/în limba polona

Steag limba polona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri polona autorizate, traduceri polona simple, traduceri polona notariale (traducere polona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba polona necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în polona.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri polona sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri polona, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în polona, traducere din polona în germana, traducere din polona în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate polona în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în polona traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba polona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în polona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din polona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații