Traduceri din/în limba persana

Steag limba persana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri persana simple, traduceri persana autorizate, traduceri persana notariale (traducere persana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba persana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în persana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri persana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri persana, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în persana, traducere din persana în germana, traducere din persana în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate persana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în persana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba persana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din persana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din persana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații