Traduceri limba persana autorizate / legalizate

Traduceri limba persana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri persana simple, traduceri persana autorizate, traduceri persana notariale (traduceri persana legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba persana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în persana.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba persana uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri persana autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în persana, traduceri din persana în germana, traduceri din persana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba persana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în persana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba persana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din persana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din persana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații