Traduceri din/în limba persana

Steag limba persana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri persana simple, traduceri persana autorizate, traduceri persana notariale (traducere persana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba persana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în persana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri persana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri persana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în persana, traducere din persana în iataliana, traducere din persana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate persana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în persana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba persana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din persana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din persana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații