Traduceri din/în limba persana

Steag limba persana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri persana simple, traduceri persana autorizate, traduceri persana notariale (traducere persana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba persana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în persana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri persana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri persana, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în persana, traducere din persana în iataliana, traducere din persana în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate persana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în persana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba persana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din persana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din persana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații