Traduceri din/în limba persana

Steag limba persana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri persana simple, traduceri persana autorizate, traduceri persana notariale (traducere persana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba persana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în persana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri persana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri persana, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în persana, traducere din persana în germana, traducere din persana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate persana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în persana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba persana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în persana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din persana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații