Traduceri din/în limba persana

Steag limba persana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri persana autorizate, traduceri persana simple, traduceri persana notariale (traducere persana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba persana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în persana.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri persana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri persana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în persana, traducere din persana în germana, traducere din persana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate persana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în persana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba persana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din persana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din persana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații