Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza simple, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în olandeza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri olandeza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în olandeza, traducere din olandeza în germana, traducere din olandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în olandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații