Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza simple, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în olandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri olandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în olandeza, traducere din olandeza în iataliana, traducere din olandeza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în olandeza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din olandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații