Traduceri limba olandeza autorizate / legalizate

Traduceri limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri olandeza simple, traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza notariale (traduceri olandeza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în olandeza.

Domeniile de traduceri abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba olandeza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri olandeza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în olandeza, traduceri din olandeza în iataliana, traduceri din olandeza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba olandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în olandeza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din olandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații