Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza simple, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba olandeza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în olandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri olandeza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în olandeza, traducere din olandeza în germana, traducere din olandeza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în olandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații