Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri olandeza simple, traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în olandeza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri olandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în olandeza, traducere din olandeza în germana, traducere din olandeza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în olandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din olandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații