Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza simple, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba olandeza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în olandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri olandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în olandeza, traducere din olandeza în germana, traducere din olandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în olandeza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații