Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri olandeza simple, traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în olandeza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri olandeza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în olandeza, traducere din olandeza în germana, traducere din olandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în olandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații