Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri olandeza simple, traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba olandeza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în olandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri olandeza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în olandeza, traducere din olandeza în iataliana, traducere din olandeza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în olandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații