Traduceri limba olandeza autorizate / legalizate

Traduceri limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri olandeza simple, traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza notariale (traduceri olandeza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba olandeza / neerlandeza (Nederlands), uneori inexact desemnata si ca limba olandeza, este o limba de origine germanica, inclusa în subgrupa limbilor vest-germanice. Este limba oficiala a Tarilor de Jos si Surinamului si una din limbile oficiale ale Belgiei (alaturi de franceza si germana). Neerlandeza este forma scrisa comuna a dialectelor germanice vorbite în Tarile de Jos si în Belgia (regiunile Flandra si Bruxelles). Este utilizata si în provinciile neerlandeze din Marea Caraibelor (Aruba si Antilele Olandeze), precum si în unele zone din Indonezia (fosta colonie olandeza). În total, neerlandeza este folosita ca limba materna de aproximativ 24.000.000 de oameni.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba olandeza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri olandeza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în olandeza, traduceri din olandeza în iataliana, traduceri din olandeza în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba olandeza:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba olandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în olandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din olandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână