Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza simple, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în olandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri olandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în olandeza, traducere din olandeza în germana, traducere din olandeza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în olandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din olandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații