Traduceri din/în limba olandeza

Steag limba olandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri olandeza simple, traduceri olandeza autorizate, traduceri olandeza notariale (traducere olandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba olandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în olandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri olandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri olandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în olandeza, traducere din olandeza în iataliana, traducere din olandeza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate olandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în olandeza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba olandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din olandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din olandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații