Traduceri din/în limba norvegiana

Steag limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana notariale (traducere norvegiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în norvegiana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri norvegiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri norvegiana, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în norvegiana, traducere din norvegiana în iataliana, traducere din norvegiana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în norvegiana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din norvegiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din norvegiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații