Traduceri limba norvegiana autorizate / legalizate

Traduceri limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana notariale (traduceri norvegiana legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în norvegiana.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba norvegiana uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri norvegiana autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în norvegiana, traduceri din norvegiana în iataliana, traduceri din norvegiana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în norvegiana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din norvegiana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din norvegiana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații