Traduceri din/în limba norvegiana

Steag limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana notariale (traducere norvegiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în norvegiana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri norvegiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri norvegiana, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în norvegiana, traducere din norvegiana în germana, traducere din norvegiana în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în norvegiana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în norvegiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din norvegiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații