Traduceri din/în limba norvegiana

Steag limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana notariale (traducere norvegiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în norvegiana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri norvegiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri norvegiana, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în norvegiana, traducere din norvegiana în iataliana, traducere din norvegiana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în norvegiana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în norvegiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din norvegiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații