Traduceri din/în limba norvegiana

Steag limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana notariale (traducere norvegiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în norvegiana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri norvegiana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri norvegiana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în norvegiana, traducere din norvegiana în iataliana, traducere din norvegiana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în norvegiana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din norvegiana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din norvegiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații