Traduceri din/în limba norvegiana

Steag limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana notariale (traducere norvegiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în norvegiana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri norvegiana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri norvegiana, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în norvegiana, traducere din norvegiana în germana, traducere din norvegiana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în norvegiana traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din norvegiana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din norvegiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații