Traduceri din/în limba norvegiana

Steag limba norvegiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri norvegiana autorizate, traduceri norvegiana simple, traduceri norvegiana notariale (traducere norvegiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba norvegiana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în norvegiana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri norvegiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri norvegiana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în norvegiana, traducere din norvegiana în germana, traducere din norvegiana în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate norvegiana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în norvegiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba norvegiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în norvegiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din norvegiana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații