Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara simple, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba maghiara obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în maghiara.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri maghiara, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în maghiara, traducere din maghiara în germana, traducere din maghiara în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din maghiara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații