Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara simple, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba maghiara necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în maghiara.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri maghiara, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în maghiara, traducere din maghiara în iataliana, traducere din maghiara în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din maghiara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații