Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri maghiara simple, traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba maghiara necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în maghiara.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri maghiara, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în maghiara, traducere din maghiara în iataliana, traducere din maghiara în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în maghiara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații