Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri maghiara simple, traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba maghiara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în maghiara.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri maghiara, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în maghiara, traducere din maghiara în iataliana, traducere din maghiara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în maghiara traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în maghiara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații