Traduceri limba maghiara autorizate / legalizate

Traduceri limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara simple, traduceri maghiara notariale (traduceri maghiara legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Ungaria sau Republica Ungara (Magyarország sau Magyar Köztársaság în maghiara) este o țară din Europa Centrala. Etimologia cuvântului folosit în limba româna, este denumirea din limba turca veche, prin secolul VII, de On-Ogour care se traduce prin Zece săgeți.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba maghiara uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri maghiara autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în maghiara, traduceri din maghiara în germana, traduceri din maghiara în engleza, etc.)

Prețul pentru traduceri în/din limba maghiara:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba maghiara în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în maghiara traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din maghiara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână