Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri maghiara simple, traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba maghiara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în maghiara.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri maghiara, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în maghiara, traducere din maghiara în iataliana, traducere din maghiara în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din maghiara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații