Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri maghiara simple, traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba maghiara obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în maghiara.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri maghiara, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în maghiara, traducere din maghiara în germana, traducere din maghiara în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în maghiara traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în maghiara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații