Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara simple, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba maghiara necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în maghiara.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri maghiara, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în maghiara, traducere din maghiara în germana, traducere din maghiara în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în maghiara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații