Traduceri limba maghiara autorizate / legalizate

Traduceri limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri maghiara simple, traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara notariale (traduceri maghiara legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba maghiara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în maghiara.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba maghiara uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri maghiara autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în maghiara, traduceri din maghiara în iataliana, traduceri din maghiara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba maghiara în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în maghiara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din maghiara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații