Traduceri din/în limba maghiara

Steag limba maghiara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri maghiara autorizate, traduceri maghiara simple, traduceri maghiara notariale (traducere maghiara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba maghiara necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în maghiara.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri maghiara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri maghiara, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în maghiara, traducere din maghiara în germana, traducere din maghiara în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate maghiara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în maghiara traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba maghiara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din maghiara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din maghiara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații