Traduceri din/în limba letona

Steag limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri letona autorizate, traduceri letona simple, traduceri letona notariale (traducere letona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba letona necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în letona.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri letona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri letona, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în letona, traducere din letona în germana, traducere din letona în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate letona în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în letona traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba letona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din letona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din letona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații