Traduceri limba letona autorizate / legalizate

Traduceri limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri letona autorizate, traduceri letona simple, traduceri letona notariale (traduceri letona legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Letonia este o ţară baltică în Europa de Nord. Capitala ţării este Rīga. Graniţa de vest a ţării o constituie Marea Baltică. Este membră a Uniunii Europene. În nord şi în sud Letonia se învecinează cu Estonia şi respectiv Lituania, iar în est cu Rusia.
Limba letona este limba oficială a Letoniei şi una din limbile oficiale ale UE. Face parte din grupul baltic al limbilor indo-europene.

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba letona uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri letona autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în letona, traduceri din letona în iataliana, traduceri din letona în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba letona:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba letona în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în letona traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din letona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână