Traduceri din/în limba letona

Steag limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri letona autorizate, traduceri letona simple, traduceri letona notariale (traducere letona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba letona obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în letona.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri letona sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri letona, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în letona, traducere din letona în iataliana, traducere din letona în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate letona în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în letona traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba letona?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din letona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din letona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații