Traduceri din/în limba letona

Steag limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri letona simple, traduceri letona autorizate, traduceri letona notariale (traducere letona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba letona necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în letona.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri letona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri letona, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în letona, traducere din letona în germana, traducere din letona în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate letona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în letona traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba letona?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din letona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din letona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații