Traduceri din/în limba letona

Steag limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri letona autorizate, traduceri letona simple, traduceri letona notariale (traducere letona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba letona obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în letona.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri letona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri letona, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în letona, traducere din letona în germana, traducere din letona în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate letona în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în letona traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba letona?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în letona. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din letona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații