Traduceri din/în limba letona

Steag limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri letona simple, traduceri letona autorizate, traduceri letona notariale (traducere letona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba letona obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în letona.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri letona sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri letona, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în letona, traducere din letona în germana, traducere din letona în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate letona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în letona traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba letona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din letona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din letona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații