Traduceri din/în limba letona

Steag limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri letona autorizate, traduceri letona simple, traduceri letona notariale (traducere letona legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba letona necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în letona.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri letona sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri letona, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în letona, traducere din letona în germana, traducere din letona în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate letona în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în letona traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba letona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în letona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din letona

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații