Traduceri limba letona autorizate / legalizate

Traduceri limba letona

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri letona simple, traduceri letona autorizate, traduceri letona notariale (traduceri letona legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba letona obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în letona.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba letona uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri letona autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în letona, traduceri din letona în iataliana, traduceri din letona în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba letona în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în letona traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba letona?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din letona. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din letona

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații