Traduceri limba latina autorizate / legalizate

Traduceri limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri latina autorizate, traduceri latina simple, traduceri latina notariale (traduceri latina legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba latina necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în latina.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba latina uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri latina autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în latina, traduceri din latina în iataliana, traduceri din latina în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba latina în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în latina traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba latina?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din latina. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din latina

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații