Traduceri limba latina autorizate / legalizate

Traduceri limba latina

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri latina autorizate, traduceri latina simple, traduceri latina notariale (traduceri latina legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Latina era limba vorbită în regiunea din jurul Romei numită Lazio (Latium), de unde provine si denumirea de “Latina” – limba vorbită în Latium. A câștigat o importanţă majoră ca limbă oficială în Imperiul Roman.

Toate limbile romanice provin de la latina-mamă şi multe cuvinte bazate pe limba latină sunt de găsit în alte limbi moderne ca engleza. Mai mult, în lumea vestică, pentru mai mult de o mie de ani, latina a fost o lingua franca, fiind limba învățată şi vorbită pentru conducerea treburilor Bisericii Romano-Catolice si soluționarea problemelor de ordin științific, cultural şi politico-juridic. Mai târziu a fost înlocuită de franceză în secolul XVIII şi de engleză la sfârșitul secolului XIX. A rămas limba formală a Bisericii Romano-Catolice chiar şi în ziua de astăzi, ceea ce include şi statutul său de limbă oficială a Vaticanului.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba latina uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri latina autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în latina, traduceri din latina în germana, traduceri din latina în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba latina:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba latina în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în latina traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din latina

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână