Traduceri din/în limba japoneza

Steag limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri japoneza simple, traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza notariale (traducere japoneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în japoneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri japoneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri japoneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în japoneza, traducere din japoneza în iataliana, traducere din japoneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate japoneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în japoneza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din japoneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din japoneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații