Traduceri din/în limba japoneza

Steag limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri japoneza simple, traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza notariale (traducere japoneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în japoneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri japoneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri japoneza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în japoneza, traducere din japoneza în iataliana, traducere din japoneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate japoneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în japoneza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din japoneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din japoneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații