Traduceri din/în limba japoneza

Steag limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza simple, traduceri japoneza notariale (traducere japoneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în japoneza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri japoneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri japoneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în japoneza, traducere din japoneza în iataliana, traducere din japoneza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate japoneza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în japoneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în japoneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din japoneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații