Traduceri limba japoneza autorizate / legalizate

Traduceri limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri japoneza simple, traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza notariale (traduceri japoneza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în japoneza.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba japoneza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri japoneza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în japoneza, traduceri din japoneza în germana, traduceri din japoneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba japoneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în japoneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din japoneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din japoneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații