Traduceri din/în limba japoneza

Steag limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza simple, traduceri japoneza notariale (traducere japoneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în japoneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri japoneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri japoneza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în japoneza, traducere din japoneza în germana, traducere din japoneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate japoneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în japoneza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în japoneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din japoneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații