Traduceri din/în limba japoneza

Steag limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza simple, traduceri japoneza notariale (traducere japoneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în japoneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri japoneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri japoneza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în japoneza, traducere din japoneza în germana, traducere din japoneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate japoneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în japoneza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din japoneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din japoneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații