Traduceri din/în limba japoneza

Steag limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri japoneza simple, traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza notariale (traducere japoneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba japoneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în japoneza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri japoneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri japoneza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în japoneza, traducere din japoneza în iataliana, traducere din japoneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate japoneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în japoneza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba japoneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din japoneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din japoneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații