Traduceri limba japoneza autorizate / legalizate

Traduceri limba japoneza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri japoneza autorizate, traduceri japoneza simple, traduceri japoneza notariale (traduceri japoneza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Japoneza (日本語, nihongo) este principala limbă vorbită şi scrisă în Japonia. Pe durata ultimelor 15 secole, în urma relatiei culturale cu China, un număr important de cuvinte au intrat în limba japoneză, împreună cu scrierea indeografică. Avand posibile influenţe de vocabular şi morfologie din limbile malaio-polineziene, japoneza prezintă asemănări sintactice cu limbile altaice. În afară de caracterele chinezeşti (numite în japoneză “kanji”), japoneza utilizeaza în prezent şi “hiragana”, “katakana” (două alfabete fonetice silabice paralele, de câte aproximativ 50 de simboluri fiecare), şi ocazional “rōmaji” (caractere latine).

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba japoneza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri japoneza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în japoneza, traduceri din japoneza în iataliana, traduceri din japoneza în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba japoneza:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba japoneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în japoneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din japoneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână