Traduceri limba italiana autorizate / legalizate

Traduceri limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri italiana autorizate, traduceri italiana simple, traduceri italiana notariale (traduceri italiana legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba italiana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în italiana.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba italiana uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri italiana autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în italiana, traduceri din italiana în germana, traduceri din italiana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba italiana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în italiana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în italiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din italiana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații