Traduceri limba italiana autorizate / legalizate

Traduceri limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri italiana simple, traduceri italiana autorizate, traduceri italiana notariale (traduceri italiana legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba italiana (lingua italiana, italiano) este o limba romanica folosita de aproximativ 62 milioane de oameni, majoritatea locuind în Italia. Italiana are consoane duble (sau lungi), ca si limba latina. Italiana standard este bazata pe dialectele toscane si este într-un fel o limba intermediara între limbiile sudului Italiei si limbiile galo-romanice ale nordului. Accentul este distinctiv ca în majoritatea limbiilor romanice (cu exceptia francezei).

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba italiana uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri italiana autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în italiana, traduceri din italiana în germana, traduceri din italiana în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba italiana:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba italiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în italiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din italiana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână