Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri italiana autorizate, traduceri italiana simple, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba italiana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în italiana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri italiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri italiana, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în italiana, traducere din italiana în iataliana, traducere din italiana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în italiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în italiana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații