Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri italiana autorizate, traduceri italiana simple, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba italiana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în italiana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri italiana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri italiana, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în italiana, traducere din italiana în germana, traducere din italiana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în italiana traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din italiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații