Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri italiana simple, traduceri italiana autorizate, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba italiana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în italiana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri italiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri italiana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în italiana, traducere din italiana în iataliana, traducere din italiana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în italiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din italiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații