Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri italiana simple, traduceri italiana autorizate, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba italiana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în italiana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri italiana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri italiana, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în italiana, traducere din italiana în iataliana, traducere din italiana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în italiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în italiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații