Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri italiana autorizate, traduceri italiana simple, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba italiana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în italiana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri italiana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri italiana, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în italiana, traducere din italiana în germana, traducere din italiana în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în italiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în italiana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații