Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri italiana simple, traduceri italiana autorizate, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba italiana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în italiana.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri italiana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri italiana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în italiana, traducere din italiana în iataliana, traducere din italiana în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în italiana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din italiana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații