Traduceri din/în limba italiana

Steag limba italiana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri italiana simple, traduceri italiana autorizate, traduceri italiana notariale (traducere italiana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba italiana necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în italiana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri italiana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri italiana, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în italiana, traducere din italiana în germana, traducere din italiana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate italiana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în italiana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba italiana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în italiana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din italiana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații