Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în irlandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri irlandeza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în irlandeza, traducere din irlandeza în germana, traducere din irlandeza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în irlandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din irlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații