Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în irlandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri irlandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în irlandeza, traducere din irlandeza în germana, traducere din irlandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în irlandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în irlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații