Traduceri limba irlandeza autorizate / legalizate

Traduceri limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza notariale (traduceri irlandeza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în irlandeza.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba irlandeza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri irlandeza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în irlandeza, traduceri din irlandeza în germana, traduceri din irlandeza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în irlandeza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în irlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din irlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații