Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în irlandeza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri irlandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în irlandeza, traducere din irlandeza în iataliana, traducere din irlandeza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în irlandeza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în irlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații