Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în irlandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri irlandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în irlandeza, traducere din irlandeza în germana, traducere din irlandeza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în irlandeza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din irlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații