Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în irlandeza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri irlandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în irlandeza, traducere din irlandeza în germana, traducere din irlandeza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în irlandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în irlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații