Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în irlandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri irlandeza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în irlandeza, traducere din irlandeza în iataliana, traducere din irlandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în irlandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în irlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații