Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în irlandeza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri irlandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în irlandeza, traducere din irlandeza în iataliana, traducere din irlandeza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în irlandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în irlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații