Traduceri limba irlandeza autorizate / legalizate

Traduceri limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza notariale (traduceri irlandeza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba irlandeza are statut de limbă oficială în Irlanda, insa numai o mică parte din locuitorii acestei ţări o vorbeşte ca limbă maternă, majoritatea vorbind engleza.

Imigranţi vorbitori de limbă irlandeza se găsesc şi în Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, dar în toate aceste ţări folosirea limbii este în declin în favoarea limbii engleze.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba irlandeza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri irlandeza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în irlandeza, traduceri din irlandeza în germana, traduceri din irlandeza în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba irlandeza:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în irlandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din irlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână