Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în irlandeza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri irlandeza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în irlandeza, traducere din irlandeza în iataliana, traducere din irlandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în irlandeza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din irlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații