Traduceri din/în limba irlandeza

Steag limba irlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri irlandeza autorizate, traduceri irlandeza simple, traduceri irlandeza notariale (traducere irlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba irlandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în irlandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri irlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri irlandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în irlandeza, traducere din irlandeza în iataliana, traducere din irlandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate irlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în irlandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba irlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din irlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din irlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații