Traduceri limba hindi (indiana) autorizate / legalizate

Traduceri limba hindi (indiana)

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri hindi (indiana) autorizate, traduceri hindi (indiana) simple, traduceri hindi (indiana) notariale (traduceri hindi (indiana) legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba hindi (indiana) necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în hindi (indiana).

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba hindi (indiana) uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri hindi (indiana) autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în hindi (indiana), traduceri din hindi (indiana) în iataliana, traduceri din hindi (indiana) în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba hindi (indiana) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în hindi (indiana) traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba hindi (indiana)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în hindi (indiana). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din hindi (indiana)

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații