Traduceri limba hindi (indiana) autorizate / legalizate

Traduceri limba hindi (indiana)

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri hindi (indiana) simple, traduceri hindi (indiana) autorizate, traduceri hindi (indiana) notariale (traduceri hindi (indiana) legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba hindi (हिन्दी sau हिंदी), impropriu spus indiana, este o limbă indo-europeană vorbită pe toată suprafaţa Indiei, fiind una dintre cele două limbi centrale ale acestei ţări, cealaltă fiind limba engleză.

India, oficial Republica India, este o ţară în sudul Asiei. India se află pe locul 7 în ierarhia ţărilor după suprafaţă, pe locul doi după numărul locuitorilor şi este democraţia cu cei mai mulţi locuitori. India are o zonă de coastă cu o lungime de 7000 de km şi graniţe cu Pakistan la vest, Nepal, Republica Populară Chineză şi Bhutan la nord-est, şi Bangladeş şi Myanmar la est. În Oceanul Indian, ea este adiacentă cu naţiunile insulare Sri Lanka, Maldive şi Indonezia.

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba hindi (indiana) uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri hindi (indiana) autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în hindi (indiana), traduceri din hindi (indiana) în iataliana, traduceri din hindi (indiana) în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri în/din limba hindi (indiana):

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba hindi (indiana) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în hindi (indiana) traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din hindi (indiana)

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână