Traduceri limba greaca autorizate / legalizate

Traduceri limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri greaca simple, traduceri greaca autorizate, traduceri greaca notariale (traduceri greaca legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba greaca obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în greaca.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba greaca uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri greaca autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în greaca, traduceri din greaca în iataliana, traduceri din greaca în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba greaca în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în greaca traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din greaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații