Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri greaca autorizate, traduceri greaca simple, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba greaca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în greaca.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri greaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în greaca, traducere din greaca în germana, traducere din greaca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în greaca traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații