Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri greaca simple, traduceri greaca autorizate, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba greaca obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în greaca.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri greaca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în greaca, traducere din greaca în iataliana, traducere din greaca în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în greaca traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații