Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri greaca simple, traduceri greaca autorizate, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba greaca necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în greaca.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri greaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în greaca, traducere din greaca în iataliana, traducere din greaca în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în greaca traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații