Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri greaca simple, traduceri greaca autorizate, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba greaca necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în greaca.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri greaca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în greaca, traducere din greaca în iataliana, traducere din greaca în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în greaca traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații