Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri greaca simple, traduceri greaca autorizate, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba greaca necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în greaca.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri greaca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în greaca, traducere din greaca în germana, traducere din greaca în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în greaca traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații