Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri greaca simple, traduceri greaca autorizate, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba greaca obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în greaca.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri greaca sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în greaca, traducere din greaca în iataliana, traducere din greaca în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în greaca traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații