Traduceri din/în limba greaca

Steag limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri greaca autorizate, traduceri greaca simple, traduceri greaca notariale (traducere greaca legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba greaca necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în greaca.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri greaca sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri greaca, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în greaca, traducere din greaca în germana, traducere din greaca în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate greaca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în greaca traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba greaca?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în greaca. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din greaca

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații