Traduceri limba greaca autorizate / legalizate

Traduceri limba greaca

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri greaca autorizate, traduceri greaca simple, traduceri greaca notariale (traduceri greaca legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Greaca (Ελληνικά) vorbită în Grecia începând cel puţin cu secolul XVII î.Hr. este o limbă indo-europeană. La inceput a existat o mare varietate de dialecte, organizate azi în patru grupuri : occidental, arcado-cipriot, eolian şi ionian-atic.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba greaca uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri greaca autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în greaca, traduceri din greaca în germana, traduceri din greaca în engleza, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba greaca:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba greaca în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în greaca traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din greaca

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână