Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri franceza autorizate, traduceri franceza simple, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba franceza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în franceza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri franceza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri franceza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în franceza, traducere din franceza în iataliana, traducere din franceza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în franceza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în franceza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații