Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri franceza simple, traduceri franceza autorizate, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba franceza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în franceza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri franceza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri franceza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din chineza în franceza, traducere din franceza în germana, traducere din franceza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în franceza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în franceza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații