Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri franceza simple, traduceri franceza autorizate, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba franceza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în franceza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri franceza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri franceza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în franceza, traducere din franceza în iataliana, traducere din franceza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în franceza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în franceza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații