Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri franceza simple, traduceri franceza autorizate, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba franceza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în franceza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri franceza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri franceza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din chineza în franceza, traducere din franceza în germana, traducere din franceza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în franceza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din franceza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații