Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri franceza autorizate, traduceri franceza simple, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba franceza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în franceza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri franceza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri franceza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din chineza în franceza, traducere din franceza în germana, traducere din franceza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în franceza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din franceza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații