Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri franceza autorizate, traduceri franceza simple, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba franceza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în franceza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri franceza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri franceza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în franceza, traducere din franceza în germana, traducere din franceza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în franceza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în franceza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații