Traduceri limba franceza autorizate / legalizate

Traduceri limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri franceza simple, traduceri franceza autorizate, traduceri franceza notariale (traduceri franceza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba franceză (la langue française, le français) este o limba romanică pe o bază galică si un adstrat franc care a suportat o evoluţie proprie, organizată de catre de intelectuali (precum Pléiade) sau de institutii (precum Academia franceză). Limba aparţine grupului de limbi galo-romanice; chiar dacă în Franţa sunt folosite mai multe limbi (numite în special „dialecte”, reprezentate de doua mari familii, limbile nordice (langues d’Oïl) şsi limbile sudice (langues d’oc).

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba franceza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri franceza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în franceza, traduceri din franceza în germana, traduceri din franceza în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba franceza:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în franceza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din franceza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână