Traduceri limba franceza autorizate / legalizate

Traduceri limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri franceza simple, traduceri franceza autorizate, traduceri franceza notariale (traduceri franceza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba franceza obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în franceza.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba franceza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri franceza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din chineza în franceza, traduceri din franceza în germana, traduceri din franceza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în franceza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din franceza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din franceza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații