Traduceri din/în limba franceza

Steag limba franceza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri franceza autorizate, traduceri franceza simple, traduceri franceza notariale (traducere franceza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba franceza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în franceza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri franceza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri franceza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în franceza, traducere din franceza în germana, traducere din franceza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate franceza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în franceza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba franceza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din franceza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din franceza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații