Traduceri limba finlandeza autorizate / legalizate

Traduceri limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza notariale (traduceri finlandeza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba finlandeza necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în finlandeza.

Domeniile de traduceri acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba finlandeza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri finlandeza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în finlandeza, traduceri din finlandeza în iataliana, traduceri din finlandeza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba finlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în finlandeza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba finlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în finlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din finlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații