Traduceri din/în limba finlandeza

Steag limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza notariale (traducere finlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba finlandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în finlandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri finlandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri finlandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în finlandeza, traducere din finlandeza în iataliana, traducere din finlandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate finlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în finlandeza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba finlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din finlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din finlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații