Traduceri din/în limba finlandeza

Steag limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza notariale (traducere finlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba finlandeza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în finlandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri finlandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri finlandeza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în finlandeza, traducere din finlandeza în germana, traducere din finlandeza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate finlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în finlandeza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba finlandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din finlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din finlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații