Traduceri din/în limba finlandeza

Steag limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza notariale (traducere finlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba finlandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în finlandeza.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri finlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri finlandeza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în finlandeza, traducere din finlandeza în iataliana, traducere din finlandeza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate finlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în finlandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba finlandeza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din finlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din finlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații