Traduceri din/în limba finlandeza

Steag limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza notariale (traducere finlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba finlandeza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în finlandeza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri finlandeza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri finlandeza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în finlandeza, traducere din finlandeza în germana, traducere din finlandeza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate finlandeza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în finlandeza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba finlandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din finlandeza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din finlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații