Traduceri limba finlandeza autorizate / legalizate

Traduceri limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza notariale (traduceri finlandeza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Finlandeza este o limba aglutinanta apartinand familiei de limbi ugro-finice, grup cuprinzand lapona, estona si maghiara. Aceste limbi se deosebesc de alte limbi europene, deoarece alaturi de basca nu fac parte din limbile indo-europene.

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba finlandeza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri finlandeza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în finlandeza, traduceri din finlandeza în germana, traduceri din finlandeza în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba finlandeza:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba finlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în finlandeza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din finlandeza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână