Traduceri din/în limba finlandeza

Steag limba finlandeza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri finlandeza autorizate, traduceri finlandeza simple, traduceri finlandeza notariale (traducere finlandeza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba finlandeza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în finlandeza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri finlandeza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri finlandeza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în finlandeza, traducere din finlandeza în iataliana, traducere din finlandeza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate finlandeza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în finlandeza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba finlandeza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în finlandeza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din finlandeza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații