Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în ebraica (ivrit).

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ebraica (ivrit), oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în iataliana, traducere din ebraica (ivrit) în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ebraica (ivrit) traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ebraica (ivrit). Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)





Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână






Distribuie aceste informații