Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în ebraica (ivrit).

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ebraica (ivrit), oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în iataliana, traducere din ebraica (ivrit) în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în ebraica (ivrit) traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ebraica (ivrit). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații