Traduceri limba ebraica (ivrit) autorizate / legalizate

Traduceri limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traduceri ebraica (ivrit) legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Ebraica (ivrit) este o limba semitica a grupei de limbi afro-asiatice. În secolul XIII î.Hr. au fost scrise în limba ebraică cinci carti ale lui Moise (Pentateuhul), carti care, împreuna cu cele profetice, sunt recunoscute de catre multe religii a fi mesajul Dumnezeiesc către omenire.

După anul 70 si începutul exilului evreiesc, ebraica a devenit limbă literara, utilizată în rugaciune şi studierea textelor biblice. În secolul XIX si XX a fost reutilizată, pentru a înlocui araba, ladino, idis ca limba a evreilor, devenind astfel limba de stat a Israelului.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba ebraica (ivrit) uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ebraica (ivrit) autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în ebraica (ivrit), traduceri din ebraica (ivrit) în iataliana, traduceri din ebraica (ivrit) în rusa, etc.)

Prețul pentru traduceri în/din limba ebraica (ivrit):

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba ebraica (ivrit) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ebraica (ivrit) traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ebraica (ivrit)

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână