Traduceri limba ebraica (ivrit) autorizate / legalizate

Traduceri limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traduceri ebraica (ivrit) legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în ebraica (ivrit).

Domeniile de traduceri abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba ebraica (ivrit) uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ebraica (ivrit) autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în ebraica (ivrit), traduceri din ebraica (ivrit) în iataliana, traduceri din ebraica (ivrit) în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba ebraica (ivrit) în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în ebraica (ivrit) traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ebraica (ivrit). Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ebraica (ivrit)

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații