Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în ebraica (ivrit).

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ebraica (ivrit), vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în germana, traducere din ebraica (ivrit) în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în ebraica (ivrit) traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din ebraica (ivrit). Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații