Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în ebraica (ivrit).

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ebraica (ivrit), oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în germana, traducere din ebraica (ivrit) în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în ebraica (ivrit) traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în ebraica (ivrit). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații