Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în ebraica (ivrit).

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ebraica (ivrit), oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în iataliana, traducere din ebraica (ivrit) în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ebraica (ivrit) traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în ebraica (ivrit). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații