Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în ebraica (ivrit).

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ebraica (ivrit), vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în germana, traducere din ebraica (ivrit) în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ebraica (ivrit) traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în ebraica (ivrit). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații