Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în ebraica (ivrit).

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ebraica (ivrit), oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în iataliana, traducere din ebraica (ivrit) în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ebraica (ivrit) traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în ebraica (ivrit). Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații