Traduceri din/în limba ebraica (ivrit)

Steag limba ebraica (ivrit)

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ebraica (ivrit) autorizate, traduceri ebraica (ivrit) simple, traduceri ebraica (ivrit) notariale (traducere ebraica (ivrit) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ebraica (ivrit) necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în ebraica (ivrit).

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri ebraica (ivrit) sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ebraica (ivrit), oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ebraica (ivrit), traducere din ebraica (ivrit) în germana, traducere din ebraica (ivrit) în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ebraica (ivrit) în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în ebraica (ivrit) traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ebraica (ivrit)?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din ebraica (ivrit). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ebraica (ivrit)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații