Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba daneza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în daneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri daneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri daneza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în daneza, traducere din daneza în iataliana, traducere din daneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în daneza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din daneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații