Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba daneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în daneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri daneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri daneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în daneza, traducere din daneza în germana, traducere din daneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în daneza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din daneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații