Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba daneza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în daneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri daneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri daneza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în daneza, traducere din daneza în germana, traducere din daneza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în daneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din daneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații