Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba daneza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în daneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri daneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri daneza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în daneza, traducere din daneza în iataliana, traducere din daneza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în daneza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din daneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații