Traduceri limba daneza autorizate / legalizate

Traduceri limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traduceri daneza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba daneza obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în daneza.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba daneza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri daneza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în daneza, traduceri din daneza în germana, traduceri din daneza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în daneza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din daneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din daneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații