Traduceri limba daneza autorizate / legalizate

Traduceri limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traduceri daneza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba daneză (dansk) aparţine familiei de limbi nord-germanice (limbi scandinave), un subramura al limbilor germanice, ramură a limbilor indo-europene. Limba daneza a evoluat dintr-un vechi dialect pe parcursul secolului al XIII-lea devenind o limbă distinctă faţă de alte limbi scandinave odată cu traducerea a Bibliei din 1550, stabilind o ortografie diferită de cea a suedezei, motiv pentru care daneza scrisă a rămas mult mai uşor de înţeles pentru suedezi decât cea vorbită. Daneza modernă se caracterizează printr-o tendinţă accentuată de eliminare a multor sunete ceea ce o face dificil de stăpânit pentru străini.

Daneza este limbă oficială în Groenlanda şi Insulele Faroe. Daneza este vorbită de circa 6 milioane de oameni majoritatea aflati în Danemarca şi aproximativ 50.000 de persoane aflate în partea nordică Schleswig-Holstein a Germaniei, unde este limbă minoritară. În Islanda, parte a Danemarcei până în 1944, daneza este studiată ca una din principalele limbi străine, alături de norvegiană engleză, şi suedeză.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba daneza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri daneza autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în daneza, traduceri din daneza în iataliana, traduceri din daneza în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri în/din limba daneza:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba daneza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în daneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din daneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână