Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri daneza autorizate, traduceri daneza simple, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba daneza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în daneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri daneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri daneza, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în daneza, traducere din daneza în germana, traducere din daneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în daneza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din daneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații