Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri daneza simple, traduceri daneza autorizate, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba daneza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în daneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri daneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri daneza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în daneza, traducere din daneza în germana, traducere din daneza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în daneza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în daneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații