Traduceri din/în limba daneza

Steag limba daneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri daneza autorizate, traduceri daneza simple, traduceri daneza notariale (traducere daneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba daneza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în daneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri daneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri daneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în daneza, traducere din daneza în germana, traducere din daneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate daneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în daneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba daneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din daneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din daneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații