Traduceri din/în limba croata

Steag limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri croata autorizate, traduceri croata simple, traduceri croata notariale (traducere croata legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba croata necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în croata.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri croata sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri croata, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în croata, traducere din croata în germana, traducere din croata în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate croata în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în croata traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba croata?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din croata. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din croata

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații