Traduceri din/în limba croata

Steag limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri croata simple, traduceri croata autorizate, traduceri croata notariale (traducere croata legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba croata necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în croata.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri croata sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri croata, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în croata, traducere din croata în germana, traducere din croata în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate croata în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în croata traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba croata?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în croata. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din croata

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații