Traduceri limba croata autorizate / legalizate

Traduceri limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri croata autorizate, traduceri croata simple, traduceri croata notariale (traduceri croata legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Croaţia (croată Hrvatska) este un stat în Europa Centrală între Ungaria, Slovenia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina şi Muntenegru având ieşire la Marea Adriatică. Avînd capitala la Zagreb, acest stat fiind unul dintre membrii fondatori ai Iugoslaviei, şi-a câştigat independenţa în anul 1991. Croaţia este candidată pentru intrarea în Uniunea Europeană.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba croata uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri croata autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în croata, traduceri din croata în iataliana, traduceri din croata în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba croata:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba croata în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în croata traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din croata

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână