Traduceri din/în limba croata

Steag limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri croata simple, traduceri croata autorizate, traduceri croata notariale (traducere croata legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba croata necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în croata.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri croata sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri croata, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în croata, traducere din croata în germana, traducere din croata în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate croata în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în croata traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba croata?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din croata. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din croata

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații