Traduceri limba croata autorizate / legalizate

Traduceri limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri croata autorizate, traduceri croata simple, traduceri croata notariale (traduceri croata legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba croata necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în croata.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile din/în limba croata uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri croata autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în croata, traduceri din croata în iataliana, traduceri din croata în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba croata în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în croata traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba croata?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în croata. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din croata

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații