Traduceri din/în limba croata

Steag limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri croata simple, traduceri croata autorizate, traduceri croata notariale (traducere croata legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba croata necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în croata.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri croata sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri croata, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în croata, traducere din croata în germana, traducere din croata în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate croata în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în croata traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba croata?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în croata. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din croata

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații