Traduceri din/în limba croata

Steag limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri croata autorizate, traduceri croata simple, traduceri croata notariale (traducere croata legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba croata obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în croata.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri croata sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri croata, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în croata, traducere din croata în germana, traducere din croata în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate croata în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în croata traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba croata?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în croata. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din croata

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații