Traduceri din/în limba croata

Steag limba croata

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri croata autorizate, traduceri croata simple, traduceri croata notariale (traducere croata legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba croata obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în croata.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri croata sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri croata, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în croata, traducere din croata în germana, traducere din croata în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate croata în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în croata traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba croata?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din croata. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din croata

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații