Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ceha simple, traduceri ceha autorizate, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ceha obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în ceha.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri ceha sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ceha, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ceha, traducere din ceha în germana, traducere din ceha în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în ceha traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în ceha. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații