Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ceha autorizate, traduceri ceha simple, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ceha necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în ceha.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri ceha sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ceha, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ceha, traducere din ceha în germana, traducere din ceha în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ceha traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ceha. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații