Traduceri limba ceha autorizate / legalizate

Traduceri limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri ceha autorizate, traduceri ceha simple, traduceri ceha notariale (traduceri ceha legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ceha necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice document în ceha.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba ceha uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ceha autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în ceha, traduceri din ceha în iataliana, traduceri din ceha în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba ceha în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ceha traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ceha. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ceha

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații