Traduceri limba ceha autorizate / legalizate

Traduceri limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri ceha simple, traduceri ceha autorizate, traduceri ceha notariale (traduceri ceha legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba ceha (čeština) este o limbă din familia limbilor slave de vest. Ceha este vorbită de aproximativ 12 milioane de oameni, majoritatea în Republica Ceha şi ţările vecine, dar şi în ţări cu un număr mare de imigranţi cehi, în special în Statele Unite, cu aproximativ 1,5 milioane de vorbitori, şi Canada.

Ceha este foarte asemănătoare cu slovaca (unii lingvişti consideră că ar fi aceeaşi limbă) şi cu poloneza, şi este scrisă cu ajutorul alfabetului latin, îmbogăţit cu diacritice, háček č şi corona: ů. Texte scrise în limba ceha datează încă din secolul XI.

Domeniile abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba ceha uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ceha autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în ceha, traduceri din ceha în germana, traduceri din ceha în engleza, etc.)

Prețul pentru traduceri în/din limba ceha:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba ceha în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în ceha traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ceha

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână