Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ceha autorizate, traduceri ceha simple, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ceha obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în ceha.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri ceha sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ceha, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ceha, traducere din ceha în germana, traducere din ceha în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în ceha traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din ceha. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații