Traduceri limba ceha autorizate / legalizate

Traduceri limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri ceha autorizate, traduceri ceha simple, traduceri ceha notariale (traduceri ceha legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba ceha (čeština) este o limbă din familia limbilor slave de vest. Ceha este vorbită de aproximativ 12 milioane de oameni, majoritatea în Republica Ceha şi ţările vecine, dar şi în ţări cu un număr mare de imigranţi cehi, în special în Statele Unite, cu aproximativ 1,5 milioane de vorbitori, şi Canada.

Ceha este foarte asemănătoare cu slovaca (unii lingvişti consideră că ar fi aceeaşi limbă) şi cu poloneza, şi este scrisă cu ajutorul alfabetului latin, îmbogăţit cu diacritice, háček č şi corona: ů. Texte scrise în limba ceha datează încă din secolul XI.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba ceha uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri ceha autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în ceha, traduceri din ceha în iataliana, traduceri din ceha în engleza, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba ceha:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba ceha în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ceha traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din ceha

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână