Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ceha simple, traduceri ceha autorizate, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba ceha necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în ceha.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri ceha sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ceha, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ceha, traducere din ceha în germana, traducere din ceha în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ceha traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din ceha. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații