Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ceha simple, traduceri ceha autorizate, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ceha necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în ceha.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri ceha sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ceha, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în ceha, traducere din ceha în germana, traducere din ceha în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în ceha traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în ceha. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații