Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri ceha simple, traduceri ceha autorizate, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ceha obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în ceha.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri ceha sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri ceha, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ceha, traducere din ceha în iataliana, traducere din ceha în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în ceha traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din ceha. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații