Traduceri din/în limba ceha

Steag limba ceha

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri ceha autorizate, traduceri ceha simple, traduceri ceha notariale (traducere ceha legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba ceha necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în ceha.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri ceha sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri ceha, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în ceha, traducere din ceha în iataliana, traducere din ceha în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate ceha în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în ceha traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba ceha?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în ceha. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din ceha

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații