Traduceri din/în limba catalana

Steag limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri catalana simple, traduceri catalana autorizate, traduceri catalana notariale (traducere catalana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba catalana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în catalana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri catalana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri catalana, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în catalana, traducere din catalana în iataliana, traducere din catalana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate catalana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în catalana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba catalana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din catalana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din catalana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații