Traduceri din/în limba catalana

Steag limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri catalana simple, traduceri catalana autorizate, traduceri catalana notariale (traducere catalana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba catalana obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în catalana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri catalana sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri catalana, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în catalana, traducere din catalana în iataliana, traducere din catalana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate catalana în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în catalana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba catalana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în catalana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din catalana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații