Traduceri din/în limba catalana

Steag limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri catalana autorizate, traduceri catalana simple, traduceri catalana notariale (traducere catalana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba catalana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în catalana.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri catalana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri catalana, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în catalana, traducere din catalana în germana, traducere din catalana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate catalana în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în catalana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba catalana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în catalana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din catalana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații