Traduceri limba catalana autorizate / legalizate

Traduceri limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri catalana autorizate, traduceri catalana simple, traduceri catalana notariale (traduceri catalana legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba catalana necesare acestora după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în catalana.

Domeniile de traduceri abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba catalana uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri catalana autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în catalana, traduceri din catalana în germana, traduceri din catalana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba catalana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în catalana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile în/din limba catalana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în catalana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din catalana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații