Traduceri din/în limba catalana

Steag limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri catalana simple, traduceri catalana autorizate, traduceri catalana notariale (traducere catalana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba catalana necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în catalana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri catalana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri catalana, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în catalana, traducere din catalana în iataliana, traducere din catalana în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate catalana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în catalana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba catalana?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în catalana. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din catalana

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații