Traduceri limba catalana autorizate / legalizate

Traduceri limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri catalana simple, traduceri catalana autorizate, traduceri catalana notariale (traduceri catalana legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Catalana (català, valencià) este folosita pe un teritoriu locuit de 11 milioane de locuitori din Spania (unde este limbă co-oficială, alături de spaniola), Andorra, Franţa şi Italia.

Toate zonele unde e folosita catalana sunt denumite neoficial Països catalans (Ţări catalane). Aceasta denumire se bazeaza pe patrimoniul comun şi pe afinitatea culturală, care a fost mai târziu interpretată politic de unii.

Domeniile acoperite de biroul nostru sunt:

Traducerile în/din limba catalana uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri catalana autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în catalana, traduceri din catalana în iataliana, traduceri din catalana în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri din/în limba catalana:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba catalana în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în catalana traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din catalana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână