Traduceri din/în limba catalana

Steag limba catalana

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri catalana autorizate, traduceri catalana simple, traduceri catalana notariale (traducere catalana legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba catalana obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în catalana.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri catalana sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri catalana, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în catalana, traducere din catalana în iataliana, traducere din catalana în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate catalana în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în catalana traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba catalana?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în catalana. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din catalana

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații