Traduceri din/în limba bulgara

Steag limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri bulgara simple, traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara notariale (traducere bulgara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba bulgara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în bulgara.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri bulgara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri bulgara, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în bulgara, traducere din bulgara în iataliana, traducere din bulgara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate bulgara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în bulgara traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în bulgara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din bulgara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații