Traduceri din/în limba bulgara

Steag limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara simple, traduceri bulgara notariale (traducere bulgara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba bulgara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în bulgara.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri bulgara sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri bulgara, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în bulgara, traducere din bulgara în germana, traducere din bulgara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate bulgara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în bulgara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în bulgara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din bulgara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații