Traduceri limba bulgara autorizate / legalizate

Traduceri limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara simple, traduceri bulgara notariale (traduceri bulgara legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba bulgara obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în bulgara.

Domeniile de traduceri abordate de biroul nostru sunt:

Traducerile din/în limba bulgara uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri bulgara autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din spaniola în bulgara, traduceri din bulgara în germana, traduceri din bulgara în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba bulgara în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în bulgara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în bulgara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din bulgara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații