Traduceri din/în limba bulgara

Steag limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri bulgara simple, traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara notariale (traducere bulgara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba bulgara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în bulgara.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri bulgara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri bulgara, oferim şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în bulgara, traducere din bulgara în germana, traducere din bulgara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate bulgara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în bulgara traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în bulgara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din bulgara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații