Traduceri din/în limba bulgara

Steag limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara simple, traduceri bulgara notariale (traducere bulgara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba bulgara necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în bulgara.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri bulgara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri bulgara, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în bulgara, traducere din bulgara în iataliana, traducere din bulgara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate bulgara în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în bulgara traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din bulgara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din bulgara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații