Traduceri din/în limba bulgara

Steag limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri bulgara simple, traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara notariale (traducere bulgara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba bulgara obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în bulgara.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri bulgara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri bulgara, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în bulgara, traducere din bulgara în germana, traducere din bulgara în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate bulgara în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în bulgara traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în bulgara. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din bulgara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații