Traduceri din/în limba bulgara

Steag limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara simple, traduceri bulgara notariale (traducere bulgara legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba bulgara obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în bulgara.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri bulgara sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri bulgara, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în bulgara, traducere din bulgara în germana, traducere din bulgara în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate bulgara în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în bulgara traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba bulgara?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din bulgara. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din bulgara

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații