Traduceri limba bulgara autorizate / legalizate

Traduceri limba bulgara

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri bulgara simple, traduceri bulgara autorizate, traduceri bulgara notariale (traduceri bulgara legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Bulgaria (în bulgară България / Bălgariia) sau Republica Bulgaria (bulgară Република България / Republika Bălgariia) este un stat situat în estul Balcanilor, în partea sud-estică a Europei. Acesta se învecinează cu Grecia şi Turcia la sud, cu Marea Neagră la est, cu România la nord şi cu Serbia şi Macedonia la vest. Bulgaria este un stat membru al al Uniunii Europene din 1 ianuarie 2007 şi NATO din data de 29 martie 2004.

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba bulgara uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri bulgara autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în bulgara, traduceri din bulgara în germana, traduceri din bulgara în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri în/din limba bulgara:

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba bulgara în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în bulgara traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din bulgara

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână