Traduceri din/în limba araba

Steag limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri araba simple, traduceri araba autorizate, traduceri araba notariale (traducere araba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba araba obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în araba.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri araba sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri araba, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în araba, traducere din araba în germana, traducere din araba în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate araba în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în araba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba araba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii în/din araba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din araba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații