Traduceri din/în limba araba

Steag limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri araba autorizate, traduceri araba simple, traduceri araba notariale (traducere araba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba araba obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în araba.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri araba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri araba, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în araba, traducere din araba în iataliana, traducere din araba în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate araba în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în araba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba araba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii în/din araba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din araba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații