Traduceri din/în limba araba

Steag limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri araba simple, traduceri araba autorizate, traduceri araba notariale (traducere araba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba araba obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice act în araba.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri araba sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri araba, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în araba, traducere din araba în germana, traducere din araba în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate araba în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în araba traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba araba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din araba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din araba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații