Traduceri din/în limba araba

Steag limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri araba autorizate, traduceri araba simple, traduceri araba notariale (traducere araba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba araba obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în araba.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri araba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri araba, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în araba, traducere din araba în iataliana, traducere din araba în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate araba în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în araba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba araba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în araba. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din araba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații