Traduceri limba araba autorizate / legalizate

Traduceri limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri araba autorizate, traduceri araba simple, traduceri araba notariale (traduceri araba legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba araba obligatorii după caz. Astfel, IATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în araba.

Domeniile de traduceri acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba araba uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri araba autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în araba, traduceri din araba în germana, traduceri din araba în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate pe limba araba în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în araba traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba araba?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din araba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din araba

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații