Traduceri din/în limba araba

Steag limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri araba simple, traduceri araba autorizate, traduceri araba notariale (traducere araba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba araba necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în araba.

Domeniile acoperite de noi pentru traduceri araba sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri araba, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în araba, traducere din araba în iataliana, traducere din araba în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate araba în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în araba traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba araba?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în araba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din araba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații