Traduceri limba araba autorizate / legalizate

Traduceri limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri araba autorizate, traduceri araba simple, traduceri araba notariale (traduceri araba legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Limba arabă (اللغة العربية al-luġatu al-‘arabiyya) este cea mai importantă subdivziune, după numărul vorbitorilor, actual folosită, din cadrul grupului de limbi semitice. Catalogată ca semitică centrală, aceasta se aseamănă cu akkadiana, aramaica, ebraica, siriaca, feniciana, cananeana, limbile etiopiene (tigrină, gheeză,amhară, tigri) etc. Acum, araba este limba oficială în Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Algeria, Comore (alături de alte limbi), Bahrain, Egipt, Djibuti, Iordania, Irak, Kuweit, Liban, Oman, Palestina, Libia, Maroc, Mauritania, Qatar, Siria, Tunisia, Somalia (alături de somaleză), Sudan, Yemen.

Domeniile abordate de noi sunt:

Traducerile din/în limba araba uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri araba autorizate, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în araba, traduceri din araba în germana, traduceri din araba în rusa, etc.)

Tariful pentru traduceri în/din limba araba:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră este important, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba araba în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în araba traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din araba

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână