Traduceri din/în limba araba

Steag limba araba

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri araba autorizate, traduceri araba simple, traduceri araba notariale (traducere araba legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba araba necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în araba.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri araba sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri araba, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în araba, traducere din araba în iataliana, traducere din araba în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate araba în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în araba traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba araba?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în araba. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din araba

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații