Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba albaneza obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în albaneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri albaneza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în albaneza, traducere din albaneza în germana, traducere din albaneza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în albaneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii în/din albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații