Traduceri limba albaneza autorizate / legalizate

Traduceri limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii profesionale pentru traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traduceri albaneza legalizate) sau supralegalizate (apostile). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba albaneza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot ajutorul necesar pentru orice act în albaneza.

Domeniile de traduceri abordate de noi sunt:

Traducerile în/din limba albaneza uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri albaneza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în albaneza, traduceri din albaneza în germana, traduceri din albaneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba albaneza în regim urgenţă sau normal. Pentru documentele în albaneza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă traducerile din/în limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu numarul de pagini rezultate în urma traducerii din/în albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din albaneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații