Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba albaneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în albaneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri albaneza, oferim şi servicii de web design, DTP, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în albaneza, traducere din albaneza în iataliana, traducere din albaneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în albaneza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații