Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri albaneza simple, traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba albaneza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în albaneza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri albaneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în albaneza, traducere din albaneza în iataliana, traducere din albaneza în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în albaneza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații