Traduceri limba albaneza autorizate / legalizate

Traduceri limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă stă la dispoziție cu traducatori pentru traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traduceri albaneza legalizate) sau supralegalizate (apostile).

Albania (albaneza: Shqipëria) este un stat în sud-estul Europei, învecinat cu Serbia în nord-est, Muntenegru în nord, Grecia în sud, Macedonia în est, Marea Ionica în sud-vest si Marea Adriatica în vest. Fiind o ţată democrată, are drept nume oficial Republica Albaneză – Republika e Shqipërisë.

Domeniile acoperite de noi sunt:

Traducerile în/din limba albaneza uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile de traduceri albaneza autorizate, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traduceri din franceza în albaneza, traduceri din albaneza în germana, traduceri din albaneza în engleza, etc.)

Prețul pentru traduceri din/în limba albaneza:

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul final se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Pentru că timpul dumneavoastră contează și pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate pe limba albaneza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în albaneza traduse de biroul nostru puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Distribuie aceste informații

Cere acum o cotaţie pentru traduceri în/din albaneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână