Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba albaneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice document în albaneza.

Domeniile abordate de biroul nostru pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri albaneza, oferim şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în albaneza, traducere din albaneza în iataliana, traducere din albaneza în rusa, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în albaneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații