Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba albaneza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în albaneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri albaneza, oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în albaneza, traducere din albaneza în germana, traducere din albaneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în albaneza traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în albaneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații