Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri albaneza simple, traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba albaneza necesare acestora după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în albaneza.

Domeniile acoperite de biroul nostru pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri albaneza, vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în albaneza, traducere din albaneza în iataliana, traducere din albaneza în rusa, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim normal sau urgenţă. Pentru documentele în albaneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la gradul de dificultate al documentului, tipul acestuia, și deadline. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini rezultate în urma traducerii din/în albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații