Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri albaneza simple, traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de acte și serviciilor de traducere pentru limba albaneza necesare acestora după caz. Astfel, ajutorulsuportul necesar pentru orice document în albaneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri albaneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în albaneza, traducere din albaneza în iataliana, traducere din albaneza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim normal sau urgenţă. Pentru actele în albaneza traduse de noi puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul total se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii din/în albaneza. Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații