Traduceri din/în limba albaneza

Steag limba albaneza

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri albaneza autorizate, traduceri albaneza simple, traduceri albaneza notariale (traducere albaneza legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot sprijini gratuit în clarificarea tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba albaneza obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice document în albaneza.

Domeniile abordate de noi pentru traduceri albaneza sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, literare, artistice, juridice, generale, filozofie-religie, comerciale, economice, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile profesionale de traduceri albaneza, vă putem oferi şi servicii de DTP, web design, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din franceza în albaneza, traducere din albaneza în germana, traducere din albaneza în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, efectuăm traduceri autorizate sau legalizate albaneza în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în albaneza traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba albaneza?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și deadline. Costul total se află prin înmulțirea cu numarul de pagini obținute în urma traducerii din/în albaneza. Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din albaneza

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


    Distribuie aceste informații