Traduceri din/în limba hindi (indiana)

Steag limba hindi (indiana)

Biroul de traduceri IATOM - vă pune la dispoziție traducători pentru traduceri hindi (indiana) autorizate, traduceri hindi (indiana) simple, traduceri hindi (indiana) notariale (traducere hindi (indiana) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba hindi (indiana) obligatorii după caz. Astfel, la IATOM puteți găsi tot suportul necesar pentru orice act în hindi (indiana).

Domeniile abordate de noi pentru traduceri hindi (indiana) sunt: uzuale, medicale, farmaceutice, tehnice, artistice, literare, juridice, generale, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri hindi (indiana), oferim şi servicii de DTP, web design, localizare şi subtitrări.

La cerere realizăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în hindi (indiana), traducere din hindi (indiana) în germana, traducere din hindi (indiana) în engleza, etc.)

Pentru că timpul dumneavoastră este important pentru noi, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate hindi (indiana) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în hindi (indiana) traduse de noi puteţi profita şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere din/în limba hindi (indiana)?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se află prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din hindi (indiana). Astfel o pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu tarifăm mai puțin de o pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din hindi (indiana)

Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână


Distribuie aceste informații