Traduceri din/în limba hindi (indiana)

Steag limba hindi (indiana)

Biroul de traduceri IATOM - vă oferă servicii de traduceri hindi (indiana) simple, traduceri hindi (indiana) autorizate, traduceri hindi (indiana) notariale (traducere hindi (indiana) legalizată) sau supralegalizate (apostilă). Consilierii noștri vă pot informa gratuit asupra tipurilor de documente și serviciilor de traducere pentru limba hindi (indiana) obligatorii după caz. Astfel, ajutorulsuportulIATOM poate fi și expertul dumneavoastră pentru orice act în hindi (indiana).

Domeniile abordate de noi pentru traduceri hindi (indiana) sunt: uzuale, farmaceutice, medicale, tehnice, literare, artistice, generale, juridice, filozofie-religie, economice, comerciale, stiintifice, IT etc. Pe langă serviciile autorizate de traduceri hindi (indiana), vă putem oferi şi servicii de web design, DTP, subtitrări şi localizare.

La cerere efectuăm şi traduceri combinate între două limbi străine (traducere din spaniola în hindi (indiana), traducere din hindi (indiana) în iataliana, traducere din hindi (indiana) în engleza, etc.)

Pentru că prețuim timpul dumneavoastră, putem efectua traduceri autorizate sau legalizate hindi (indiana) în regim urgenţă sau normal. Pentru actele în hindi (indiana) traduse de biroul nostru puteţi beneficia şi de oferta noastră de curierat.

Cât costă o traducere în/din limba hindi (indiana)?

Acesta se calculează pornind de la tipul documentului, gradul lui de dificultate, și termenul de predare. Costul final se obține prin înmulțirea cu nr. de pagini obținute în urma traducerii în/din hindi (indiana). Astfel 1 pagină = 2000 de caractere cu spații. Nu se tarifează mai puțin de 1 pagină!

Află acum prețul pentru traducerile tale în/din hindi (indiana)

    Traducere din limba romnânăTraducere în limba romnână

    Distribuie aceste informații