• Imputernicire masina Turcia

Împuternicire tradusă, legalizată şi apostila pentru Turcia

Vine vara şi odată cu ea vacanţele petrecute în Turcia devin tot mai atractive!

Dacă trebuie să plecaţi în Turcia cu o masina care nu este proprietate personală (masina de serviciu, masina cumpărată în leasing sau cu masina unui prieten) aveţi nevoie în primul rând o de o imputernicire din partea proprietarului maşinii.

Pentru a avea siguranţa trecerii frontierei la vama turcească, împuternicirea dumneavoastră trebuie să îndeplinească câteva condiţii pe care unele societăţi de leasing omit sa le spună.

  1. Împuternicirea (în 2 exemplare originale) trebuie să fie eliberată în forma autentică. Pentru acest lucru reprezentantul societăţii de leasing, care semnează împuternicirea, trebuie să se prezinte la un notariat şi să solicite aplicarea unei incheieri de data certa sau autentificarea împuternicirii.
    Dacă proprietarul e o persoană fizică atunci acesta este obligat să se prezinte la notariat pentru autentificarea imputernicirii împreună cu o copie BI sau CI a dumneavoastră.
  2. Dacă reprezentantul societăţii de leasing nu se va deplasa la un notariat pentru autentificarea imputernicirii, va trebui să vă ocupaţi dumneavoastră de acest lucru sau biroul de traduceri cu care alegeţi să lucraţi.
  3. După ce obtineţi încheierea de data certa sau incheierea de autentificare notariala, imputernicirea trebuie tradusa. Biroul nostru poate realiza traducerea legalizata a împuternicirii şi a încheierii notariale.
  4. Următorul pas este obţinerea la Camera Notarilor a apostilei pe împuternicirea tradusă în turcă şi legalizata. Pentru a nu irosi timpul dumneavoastră preţios, biroul nostru se poate ocupa şi de obţinerea apostilei pentru traducerea legalizata.
  5. O dată ce aţi obţinut împuternicirea tradusă şi apostilata puteţi pleca în Turcia.

Pentru cei care se confruntă pentru prima oară cu termeni precum data certalegalizare / supralegalizare sau apostila totul poate deveni destul de complicat.

Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie atât cu informaţiile necesare cît şi cu pachete de servicii pentru traduceri şi apostile foarte avantajoase, servicii ce vă pot transforma călătoriile dumneavoastră peste hotare într-o experienţă plăcută.

Distribuie această ofertă